Kesä kotkalaisena – matkailua Kymenlaaksossa


Välillä sitä unohtaaa, että on meillä Suomessakin kivoja kohteita, joissa vierailla. Jostain syystä sitä aina haaveilee reissua jonnekin kauas, mutta nyt kun minusta tuli kesäkotkalainen ajattelin, että laitetaan kotimaan matkailussa vaihde silmään.

Ainut kosketukseni Kaakkois-Suomeen ennen tänne muuttoa oli vierailu Tykkimäen huvipuistossa lapsena ja työhaastattelu Kouvolassa keväällä. Kotkaan ensimmäisen kerran tulin muuttokuorman kanssa kesäkuun alussa. Väliaikaisesta kämpästä tiedossa oli vain vuokran määrä, pohjapiirrustus ja mistä avaimet noudetaan.

Skotlannissa vaihdossa ollessani suunnitelmissa oli aina uusia paikkoja, joissa vierailla ennen kuin paluu Suomeen koittaa. Tästä inspiroituneena ajattelin yrittää ottaa kaiken irti tästä tilaisuudesta asua aivan toisella puolella Suomea ennen kuin paluu pohjoiseen koittaa alkusyksystä.

Kunnianhimoisena tavoitteena olisi tietenkin jakaa matkakokemuksia Kymenlaaksosta myös tänne blogiini. Tässä kohti on kuitenkin hyvä mainita, että kirjoitan työkseni, eikä kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen ensimmäisenä mielessä ole avata läppäriä ja kirjoittaa vähän lisää. Pitää sitä jossain välissä ehtiä tutkia Kotkaa ja sen lähiseutua, että on mistä kirjoitella.

Rästissä ovat myös reissupostaukset Belgiasta, Saksasta ja Norjasta, missä piipahdin tässä kevään aikana. Kannattaa melkein seurata mua Instagramissa @anskutintti, niin pysyy paremmin perässä, että missä sitä mennään aina milloinkin. Blogi päivittyy aina hienoisella viiveellä.

Terkut siis täältä Kotkasta. Kaikki on hyvin täällä toistaiseksi. Ensivaikutelmani oli, että Kotkassa on paljon kivoja puistoja. Tästä on hyvä jatkaa paikkaan tutustumista.

Ei kommentteja