Ihan itte tehty

ihanitte4 Pitkästä aikaa pääsi ompelukone taas käyttöön. Meidän keittiön ikkuna kaipasi kiperästi uusia verhoja, jotta saataisiin omaa rauhaa mahdollisilta uteliailta naapureilta.

Eurokankaassa mutka ja joulukankaiden joukosta löytyi sydänkuviota, joka pisti silmään. Kolme metriä kangasta mukaan ja kotiin suunnittelemaan verhoja. Pieni mittavirhe oli sattunut, sillä kangasta leikatessa havahduin hyvin pian siihen, että nyt tuli kyllä ostettua kangasta hieman liikaa.

ihanittehty3 ihanitteverhot

Mutta onni onnettomuudessa! Samaan syssyyn, kun verhot oli viimeistä saumaa myöten ommeltu, porskuteltiin menemään tyynynpäälliset. Voittaa kyllä satanolla ne kirkuvanpunaiset aikaisemmat, jotka eivät sopineet tänne kämppään vaikka miten päin olisi mallaillut. Ja vieläkin jäi kangasta! Tästä tämä mun jämäkangaskokoelma alkaa kertymään. Tai sitten sydänkuvioo löytyy kohta patalapuista, pöytäliinasta..

Mutta ei mulle kyllä tästä kangasta tule ensimmäisenä mieleen joulu, katotaanpa vaan niin, kesälläkin meillä on nämä "jouluverhot" ikkunassa.

6 kommenttia

 1. Aika hurmaavaa kangasta! Mun mielestä se ei oo niin jouluinen etteikö tuo toimisi esim syksyllä tai keväällä!

  www.maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä jos tuo olisi oikein joulunpunainen, sitten ei ehkä menisi kesät ja talvet.. :D

   Poista
 2. Ihana kangas! Toisaalta omaan kotiini sillä ei löytyisi käyttöä, mutta voin kuvitella noiden verhojen ympärille sopivan sisustuksen :') Ja minusta nuo menee hyvin jopa ympäri vuoden, ei ollenkaan liian jouluista. Se on sitten asia erikseen jaksaako samoja verhoja katsella kuinka pitkään :D t. asuttu nykyisessä asunnossa reilu 2kk ja nyt jo meni makuuhuoneen verhot vaihtoon - tosin olinhan katellut niitä ensin vuoden omassa asunnossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saa nähdä tosiaan kauanko jaksaa katella :''D Toi kangas on kyllä sellainen, ettei passaa kaikkialle, mutta sopivasti keittiöntuolien päällinen sattui olemaan harmaa ja siitä se idea sitten lähti :D
   Eikä! No hei vaihtelu virkistää ;)

   Poista
 3. Aikasta söötti kangas, hih:) Tosiaan menee tarpeen vaatiessa vaikka ympäri vuoden, mutta ihan jouluverhonakin nätti. Ja noi tyynyt, aww!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni onnettomuudessa, että ostin liikaa kangasta! :D Mulla jotenkin pisti heti tuo silmään Eurokankaassa, että tuosta tulee meille verhot!

   Poista