Ratsastussaappaille uutta käyttöä helposti

saapikkaatennen
Saanen esitellä mun ikivanhat ratsastussaappaat ajalta, jolloin vielä kävin talleilla. Tarkoitus oli kaikkien näiden vuosien jälkeen laittaa ne kiertoon, mutta huomasin, että yläosa oli kulunut käyttökelvottomaksi. Eihän sitä risaisia kenkiä kehtaa kellekään enää antaa.

Ajatus alkoi harmittaa, kun kengät muuten olivat vielä ihan kelvolliset ja yllätykseni sopivat. Äitini sitten ehdotti, että entä jos kokeilisin leikata varret pois niin saisin kengät ihan arkikäyttöön. Lähtötilanne oli sen verran kehno, ettei kokeilussa olisi mitään menetettävää..

söpötkenkulituudet

Melko vapaalla kädellä napsin varret pois nilkkurimaisiksi. Nämä menevät ihan melkein kumppareina, kun eivät varpaat kastu, vaikka vähän lammikoissa kävelisikin. Tosin pakkasille on suosittele näitä yhtään, koska materiaali ei ole yhtään lämmittävää, vaan varpaat jäätyvät alta aikayksikön.

lopputulosnilkkurit
 
Näin pääsivät siis vanhat ratsastussaappaat vielä uusiokäyttöön! Hyvä kun aikasemmin olin vielä katsellut kaupasta nilkkureita, mutta näiden lopputulos on melko lähellä sitä, mitä olin ostamassa, joten kyllä näillä kelpaa kävellä!

2 kommenttia

  1. Hei toihan on aivan mahtava idea! Ittellä ollu kaapin uumenissa pölyttymässä myöskin vanhat ratsastussaappaat, joissa liian tiukka varsi nykyään. Jos niistäkin leikkelisi söpöt nilkkurit, hihi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, kokeilehan varsin leikata, niistä voi tulla yllättävänkin kivat! :)

      Poista