11/02/2015

Ihan itte tehty

ihanittetehty2 ihanittehty3 ihanitte4 ihanitteverhot
Viikonloppuna pelastettiin ompelukone pölyttymisvaaralta. Meidän keittiön ikkuna suorastaan kirkui verhoja, loppuu se naapureille näyteikkunana olo. Eurokankaassa mutka ja takaisin kotia joulupöydästä haalittua sydänkuvioista kangasta kolme metriä kourassa. Lauantai-iltana me aloitettiinkin äiteen kanssa operaatio verhot ja siinä saksien napsuessa hahmottui pikku hiljaa, että hupsista keikkaa, kangastahan on enemmän kuin tarpeeksi. Eihän sitä osannut ajatella, että leveyttä riittäisikin kahteen puoliskoon..

Mutta onni onnettomuudessa! Samaan syssyyn, kun verhot oli viimeistä saumaa myöten ommeltu, porskuteltiin menemään tyynynpäälliset. Voittaa kyllä satanolla ne kirkuvanpunaiset aikaisemmat, jotka eivät sopineet tänne kämppään vaikka miten päin olisi mallaillut. Ja vieläkin jäi kangasta! Tästä tämä mun jämäkangaskokoelma alkaa kertymään, kohta on kaapit pulloillaan. Tai sitten sydänkuvioo löytyy kohta patalapuista, pöytäliinasta.. Mutta ei mulle kyllä tästä kangasta tule ensimmäisenä mieleen joulu, katotaanpa vaan niin, kesälläkin meillä on nämä "jouluverhot" ikkunassa. Uppoaako teihin tämä sydänkuosi ja mitä mieltä olette aikaansaannoksista? :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Aika hurmaavaa kangasta! Mun mielestä se ei oo niin jouluinen etteikö tuo toimisi esim syksyllä tai keväällä!

  www.maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä jos tuo olisi oikein joulunpunainen, sitten ei ehkä menisi kesät ja talvet.. :D

   Poista
 2. Ihana kangas! Toisaalta omaan kotiini sillä ei löytyisi käyttöä, mutta voin kuvitella noiden verhojen ympärille sopivan sisustuksen :') Ja minusta nuo menee hyvin jopa ympäri vuoden, ei ollenkaan liian jouluista. Se on sitten asia erikseen jaksaako samoja verhoja katsella kuinka pitkään :D t. asuttu nykyisessä asunnossa reilu 2kk ja nyt jo meni makuuhuoneen verhot vaihtoon - tosin olinhan katellut niitä ensin vuoden omassa asunnossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saa nähdä tosiaan kauanko jaksaa katella :''D Toi kangas on kyllä sellainen, ettei passaa kaikkialle, mutta sopivasti keittiöntuolien päällinen sattui olemaan harmaa ja siitä se idea sitten lähti :D
   Eikä! No hei vaihtelu virkistää ;)

   Poista
 3. Aikasta söötti kangas, hih:) Tosiaan menee tarpeen vaatiessa vaikka ympäri vuoden, mutta ihan jouluverhonakin nätti. Ja noi tyynyt, aww!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni onnettomuudessa, että ostin liikaa kangasta! :D Mulla jotenkin pisti heti tuo silmään Eurokankaassa, että tuosta tulee meille verhot!

   Poista