Ylipolvensukat


Ne on valmiit!

Abouttirallaa kuukauden ajan puikot heiluivat näiden parissa. Monta tuntia suosikki tv-sarjoja, hömppää, aivokuolema tositeeveetä, itkuparkuleffoja. Liikaa kaakaota, langat solmussa mahdottomassa, kynttilät tunnelmaa tuomassa, oivaltamisia, turhautumista ja kierroksien purkua.



Kokeilin ensimmäistä kertaa kaksi villasukkaa samaan aikaan pyöröpuikoilla -tekniikkaa. Yllätyin sen näppäryydestä, ei enää parittomia tekeleitä. Yritin myös tiimalasikantapäätä, enkä ole varma vieläkään teinkö sen oikein.

Toinen kerta kirjoneuleen parissa, pientä haparointia, mutta parannusta ensimmäisiin verrattuna havaittavissa. Kolmannet ovat jo tekeillä, lankavarastot hupenevat tasaista tahtia.

20 kommenttia

  1. Siis mitä ihmettä, kaksi sukkaa samaan aikaan, kuin kätevää! Löytyykö noihin ohje jostain sukkakirjasta tai netistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin yhtä äimänä, kun kuulin tästä tekniikasta! Itse asiassa tein tästä aiheesta myös videon youtubeen, missä jaan vinkkejä.

      Mutta löytyy ihan kokonainen kirja tästä tekniikasta ja googlettamalla "kaksi villasukkaa kerralla" löytyy paljon ohjeita! Ei muuta kuin kokeilemaan, liputan ihan täysillä tän tekniikan puolesta :-)

      Poista
  2. Kuinka upeet! Tommoset kun itselle sais niin aiettä ♥ Olisimpa itsekkin kätevä käsistä :-D Toisilta se vaan luonnostuu!

    http://bonheurrrrr.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. No hyvältä näyttää! :) Itse olen himoinnut ylipolvensukkia aika pitkään, mutta kaupan yksilöt ovat mulle aina liian lyhyet kun pohkeet vievät koko sukan! Itse kudotut eivät olisi yhtään hassumpi idea, jos sitä hommaa vain jaksaisi tarpeeksi pitkään... :D Taidan laittaa mummun asialle... Haha! Noista sun sukista tuli kyllä erittäin sievät kirjailuineen kaikkineen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Mulla on taas ollut päinvastainen ongelma, kun ne kaupan sukat tahtovat olla liian pitkät! :D Teet tuolla taktiikalla, että kaksi sukkaa samaan aikaan, niin ei mene kauaa! :) tai tosiaan delegoit homman vaikka mummulle :D

      Poista
  4. Vautsi! Tosi hienon näköiset.
    Nostan kyllä hattua sulle! Itse olen hieman liian kärsimätön tuollaiseen hommaan :D Tai ehkä sekin on vain totuttelu kysymys :)

    ❤ Keep it simple

    VastaaPoista
  5. Vautsi! Tosi hienon näköiset.
    Nostan kyllä hattua sulle! Itse olen hieman liian kärsimätön tuollaiseen hommaan :D Tai ehkä sekin on vain totuttelu kysymys :)

    ❤ Keep it simple

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä noiden kanssa meinas itelläki olla välillä pinna kireällä, varsinkin jos sattui sellainen päivä, että tuntui ettei suju, eikä etene :D

      Poista
  6. Aivan ihanat! Voi kun itelläkin olis taitoa ja kärsivällisyyttä tommosseen:)

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ompa nätit! Ite pyysin ennen joulua et äiti neulois mulle tommosen ylipolven sukat ja ne on kyl ihanat :-)

    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Onpas kivat sukat! :) Ja vitsi että pyöröpuikoilla on kiva tehä kaks sukkaa samaan aikaan. Itekin luulin aluksi, että se ois paljon hankalampaa.

    VastaaPoista
  9. Onpas kivat sukat! :) Ja vitsi että pyöröpuikoilla on kiva tehä kaks sukkaa samaan aikaan. Itekin luulin aluksi, että se ois paljon hankalampaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en kyllä vaihtais kirveelläkään siihen perinteiseen yksi sukka kerralla! Sen verran näppärämpi tuo pyöröpuikoilla tekeminen! :D

      Poista
  10. Kivat sukat ,tyylikäs malli ja hyvät värit. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa seurailemaan! :-)
      Mä tästä klikkailenkin ihteni vastavierailulle!

      Poista