6/01/2016

Barcelona

IMG_7865.jpg IMG_7306.jpg IMG_7631.jpg IMG_7421.jpg IMG_7425.jpg

Iiiiii! Huikeat kuusi päivää Barcelonassa ovat nyt takanapäin. Vaikka tässä on nyt pari päivää ehtinyt totutella ajatukseen, että Suomessa sitä ollaan taas, niin on jotenkin vaikea summata pääkohtia järkevästi tähän postaukseen. Niin paljon tuli koettua kaikkea uutta, että pää on vieläkin pyörällä.

Mulle tämä meidän Barcelonan reissu oli ensimmäinen sellainen, että lennetään jonnekin kauemmas, eikä vain laivalla mennä Tallinnaan tai Tukholmaan. Onneksi matkatoverini Tuuli on kokeneempi maailmanmatkaaja, jotenka ei ihan ummikkona tarvinnut ihmetellä, että mites kaikki turvatarkastukset sun muut lentokentällä.

Mähän olin ihan äimän käkenä, kun näin palmut ensimmäistä kertaa. Tuijottelin niitä ihan hölmönä vielä seuraavanakin päivänä ja sitä seuraavana. Ja kirkas merivesi oli jotain niin ihmeellistä, samoin vessan ovet, jotka aukesivat väärään suuntaan.

Meidän hotelli tai oikeastaan oma huoneisto oli ihan huippu paikalla. Metro löytyi ihan kulman takaa, rannalle pääsi näppärästi jalan ja totta kai sydäntä lämmitti kahden korttelin päästä löytyvä Lidl. Niin ja nähtävyyksiä näkyi jo ulos kadulle astuessa, joista hyvänä maamerkkinä toimi Torre Agbar pilvenpiirtäjä.

Mutta summa summarum, meidän reissu oli kaikin puolin erittäin onnistunut. Mikään ei jäänyt harmittamaan, että voi kun ei nyt ehditty tuolla ja tuolla käymään. Eikä eksytty, ainakaan pahasti, saatiin herttaiselta naiselta reittiohjeet ennen kuin oltiin ihan totaalisen hukassa. Metrostakin selvittiin. Ja takaisin Suomeen.

Tämä postaus on nyt tällainen kevyt startti Barcelona-aiheisille postauksille, joita tiputtelen tässä kesäkuun aikana sitä mukaan, kun saan matskut valmiiksi. Siihen saakka, moikka! :-)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

8 kommenttia :

 1. Oooooooih, kuvat ovat aivan huikeat! Sä muokkaat ne jotenkin... Niin sielukkaiksi? Äh, en tiedä miten selittää sitä vibaa mikä noista huokuu, mutta ymmärrät varmaan mitä meinaan! :D Mahtava kuulla, että reissu oli onnistunut! Reissuraporttia odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanasti sanottu, kiitos Sofia :')) Reissu oli kyllä mahtava, oikein reissukärpänen puraisi! :-)

   Poista
 2. Voi vitsi, itse olin juuri viikko sitten Barcelonassa lomailemassa. Upeita kuvia! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoha samoihin aikoihin ollaan siellä oltu! :D Kiitos :)

   Poista
 3. Aaah kauhea matkakuume iski :D Onneksi lähden Nizzaan kuukauden päästä!
  Tosi mahtavia kuvia!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa matkaa sinulle! :-) Toivottavasti matka on kuitenkin positiivinen kokemus, vaikka Nizza onkin nyt kokenut kauheita!

   Poista
 4. Voiii tuli hirvee Barcelona-kuume näistä! Kävin tänä kesänä ekaa kertaa ja tykkäsin kovasti! OOt ihanasti saanut vangittua kaupungin tunnelmaa näihin kuviin <3

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tässä alkaa itsellekin tulla matkakuume! :-)

   Poista