5/19/2016

Viimeaikaisia puuhasteluita

IMG_6099 (2).jpg

Mulla soi Spotifystä Paras fiilis! -lista. Fiilistelen tätä jo kolmatta päivää putkeen.

IMG_6073 (2).jpg

Ahertanut valmistujaislahjojen parissa. Mä olen vallannut koko olohuoneen niiden tekoa varten, kaikki välineet kätevästi sekaisin lattialla. Harmi kyllä en voi paljastaa vielä mittää, ettei yllätykset mene piloille. Ehkä mä jaan lopputulosten helmiä, kunhan juhlahuumasta on ensin toivuttu.

Innostuin toissa yönä klikkaamaan Sekaisin-sarjan ensimmäisen jakson ennen nukkumaanmenoa ja kohta sitä kello kolme yöllä oltiin hiippailemassa hakemaan yöpalaa. Oli niin koukuttavan hyvä, että aamuyöhön katsottiin ja hykerreltiin mustalle huumorille.

IMG_6092 (2)-Edit.jpg

Ollaan käyty Murun kanssa ulkona lenkillä sään salliessa. Se on niin tykännyt kävellä edestakaisin läheistä metsäpolkua. En vaan tiedä uskaltaako samoille suunnille ihan heti mennä, kun viime kerralla koin ei-niin-kivan-yllätyksen. Huumeneula tai ei, hyvin epämääräinen sellainen, ei tehnyt mieli jäädä sen pahemmin ihmettelemään, kissa kainaloon ja äkkiä pois. Hyi.

Olen monena päivänä editoinut yömyöhään videota. Valehtelematta lähes tulkoon vuorokauden tunnit täyttävän editoinnin tulos oli alle kolmen minuutin leipomiselämys.

IMG_6037 (2).jpg

Mä en vaan jotenkin hahmota koko asiaa, että kolmen päivän päästä olen matkalla kohti Barcelonaa. Ihan hassua miten syksyisestä wa-viestin idean poikasesta kaikki lähti. Me ollaan oikeasti lähdössä. Niiku aikuisten oikeasti. Ihan hullua.

Eniten mua jännittää ehdottomasti lentäminen, koska viimeksi ,ja sen ainoan kerran lentokoneessa olen istunut ysiluokalla, ja sekin oli niinkin kauas kuin Helsinkiin. Tänään pitäisi aloittaa miettimään, että mitäkäs sitä pakkaa mukaan, ettei tartte sunnuntaina pää kolmantena jalkana juosta kaupoissa, että ei apua tartteen vielä sitä tätä ja tuota. Ja pyykätäkin pitäisi, ettei sunnuntaina hiustenkuivaaja huuda viimeistä päivää.

En tiiä ehdinkö postailemaan ennen reissua tai ajastanko ensi viikolle mittää, mutta palaillaan viimeistään matkan jälkeen palmupuiden täytteisissä kuvissa. Niitä on nimittäin luvassa paljon.

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Toi Sekaisin- sarja on ihan älyhyvä, sain just kaikki katottua, ja toivottavasti sitä tulisi vielä lisää!

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mäkin toivon! Hieman skeptisesti klikkasin ekan jakson auki, että mikäs ihme se tämä on ja maratoonilla katoin kaikki jaksot :D

   Poista
 2. Ihania kuvia sinusta! Ja aivan ihanaa reissua sulle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emmi :-)
   Tänään alkaa operaatio pakkaus, iii!!

   Poista
 3. Sä oot varmaan jo koneessa, mutta jos wifi sen sallii niit näet ehkä tän mun hyvän loman toivotuksen! :) Pitäkää hauskaa, nauttikaa arskasta ja kilistelkää sen kunniaki, että pääsit lentopelosta(edes pikkuisen) yli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Sofia! :-) Toivotukset tulivat perille justiinsa oikeaan aikaan, onneksi on wifi olemassa :D

   Poista