4/24/2016

Viime viikonloppu

IMG_5937.jpg IMG_5970.jpg IMG_5867.jpg IMG_5972.jpg

Hups, alkuperäinen plääni oli postailla tämä viikko sitten, kun olisi ollut ehkä hitusen ajankohtaisempi. Ei voi mitään. Oon ollut niin kiireinen kahtomaan muistin virkistykseksi Game of Thronesin aikaisempia tuottareita. Ja totta kai kouluhommia, katugalluppia kevään muodista ja muuta mukavaa. Kesäloma häikäisee jo silmissä suorastaan.

Jotenka palaillaanpa viime viikonlopun tunnelmiin. Pitkästä aikaa olin yökyläilemässä ystäväiseni luona. Edellisestä kerrasta ei ollutkaan kuin mitä sellaiset nelisen(?) vuotta. Ehkä ihan hyvä nähdä ennakkoon, kun tämä kaksikko suuntaa toukokuun loppupuolella Espanjan aurinkoon. Näillä näkymin seuraavaksi kohtaamme bussissa matkalla kohti Helsinkiä, hurjaa, paitsi pakkaamisen lomassa pitää tietenkin facetimettaa.

Mutta itse viikonlopusta. Oli sellainen mukava irtiotto arjesta. Haettiin pitsaa ja karkkipussi, ettei tarvinnut tyhjällä vatsalla kittuutella. Käytiin ottamassa kuvia ja sain yhden koulutehtävän pois alta, kiitos vain malleille. Pienen pitäjän parhaat turistikohteet kierrettiin, ajeltiin muuten vain. Lähempänä puolta yötä juoruiltiin vielä keittiössä, kun toinen teki juustokakkua.

Näistä asioista oli tuo viikonloppu muun muassa tehty.
Ei mitään erikoista tai maata mullistavaa, mutta silti niin parhautta.

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

  1. Ihanan pirteitä kuvia! :) Ei vitsit, toivottavasti reissusta tulee mahtava ja kohta onneksi on taas viikonloppu ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oodotukset on ainakin ihan hirmu korkealla, kun tämä on ensimmäinen sellainen ulkomaanreissu, jossa suuntaan kauemmaksi kuin naapurimaihin!! Jänskättää :D

      Poista