3/13/2016

@Yyteri

yyterijameri vihreyttänäkyvissä yyterisiellä
Moikka!

Vaikka Porin reissulta onkin kotiuduttu jo takaisin kotia, niin kuvia silti riittää. Tänään pureudutaan merisiin maisemiin ja palataan hiihtoloman tunnelmiin. Kyllä muuten kelpaisi vielä mökissä köllötellä..

Yhtenä päivänä käytiin Yyterissä mutka. Hymyilytti vaikka merituuli oli kylmä, ja tukka oli enemmän naamalla kuin nätisti järjestyksessä. Maisemat olivat kieltämättä aika lumiset, eikä rantaleijonia, merihirviöitä tai vesipetoja pahemmin näkynyt. Oli kiva kuitenkin käydä fiilistelemässä muutakin kuin vain kauppoja ja kirppareita, vaikka ei tuolla rannalla kauaa tarennut ihmetellä.

Ja hei, huomaatteko blogin ulkoasussa muutamia hienoisia muutoksia? Banneri meni vaihtoon, navigointipalkki koki muutoksen ja sivupalkki vaihtoi ilmettä. Isoin juttu lienee kuitenkin, että nyt tämän blogin pitäisi olla reagoiva eli mukautua selaimen koon mukaan  ainakin toivottavasti!

Jotain pientä saattaa olla luvassa vielä, kun sisäinen koodarini on päässyt valloilleen. Välilehdet ja kirjanmerkit ovat täynnä kaiken maailman ideoita ja tutoriaaleja, saa nähdä moniko lähtee kokeiluun. Mutta miltäs tämä uudistunut ulkoasu näyttää?

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti