3/21/2016

Testikuvailua

IMG_3372.jpg img1111 copy IMG_3373.jpg

Tämä Sigman 18-35 f/1.8 objektiivi on aivan huikea. Mä voisin ihan oikeasti kehua tätä maasta taivaisiin, mutta ehkä mä yritän hillitä innostustani, koittaa kertoa fiiliksistä näin parin päivän testailun perusteella.

Polttoväli on suhteellisen pieni zoomiputkelle. Ei siis oteta lähikuvia linnuista joen toisella puolella, mutta näin esimerkiksi blogimaailmaa ajatellen on just passeli asukuviin, tuotteiden kuvaamiseen, eikä sisätiloissa välttämättä tarvitse pakitella ulko-ovelle saakka.

Kiinteä valovoima on ihan parhautta. Voi zoomailla edes takaisin, eikä muutu miksikään. Videopätkiä kuvatessa ei siis tarvitse huolehtia, että kuva muuttuisi tummemmaksi/vaaleammaksi.

Mä luin tosi paljon arvosteluita tästä objektiivista ennen ostoa ja abouttirallaa kaikissa puhuttiin kuinka terävää jälkeä sillä saa aikaiseksi. Allekirjoitan. Ihan uskomatonta, ei kyllä jää primen jalkoihin tämä zoomi. Melkeinpä ahdistaa, kun ottaa naamasta lähikuvaa, tuntuu, että kaikki ihohuokoset pistävät oikein silmään.

Mutta joo, ylläolevat kuvat napattiin ensimmäisellä parkkipaikalla, mikä eteen sattui kauppojen hieromisen jälkeen. Tukka vähän takussa, kädet hihojen sisässä lämmittelemässä, mitäs sitä pienistä. Eiköhän mun mielipide tästä uutukaisesta ole tullut aika hyvin selville, jotenka oikein kivaa alkanutta viikkoa ja näkyillään taas! :-)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti