3/28/2016

Palasia pääsiäisestä

IMG_3948.jpg IMG_3904.jpg IMG_4020.jpg IMG_4074.jpg IMG_3879.jpg

Moikka!

Pääsiäisen suoma pidennetty viikonloppu tarjosi meille oivan tilaisuuden pyörähtää kotopuolessa. Niin oli moni muukin päättänyt suunnata kohteeseen x, sillä menomatkan ruuhka oli paikoittain aivan järkyttävää. Parhaimmillaan kahdeksankympin alueella körryyteltiin menemään kahtakymppiä jos sitäkään. Onneksi liikenne harventui sitä mukaan, mitä korvemmaksi maisemat muuttuivat.

Ei me pääsiäisenä oikeastaan sen kummempia erikoisuuksia tehty. Syötiin pashaa, sitruunapiirakkaa, pitsaa, naminami lohta ja muuta herkkua. Naureskeltiin, kun Muru oli kaapannut jostain koristetipupoloisen ja sen perässä juoksenteli ja muka oli olevinaan niin petokissa. Vaihdeltiin majapaikkaa, että ehdittiin olla meidän molempien porukoiden luona yökyläilemässä.

Tänään paluumatkalla koin toivonpilkahduksia, että sieltä se kesä tulee. Talvitakissa oli kuuma, auton lämmöt oli käännetty siniseen päin, aurinko häikäisi niin, että silmiin sattui. Ostinpa myös tämän vuoden ensimmäisen jäätelönkin, jäätelökesä 2016 on nyt virallisesti korkattu.

Sellainen ei-niin-erikoinen pääsiäinen meillä. Huomenna karusti heti kahdeksalta paluu arkeen.. Mutta näkyillään taas!

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti