3/29/2016

Katti ulkosalla

IMG_4643.jpg Outside IMG_4651.jpg IMG_4649.jpg IMG_4614.jpg

Ei vautsit mikä sää tänään oli.

Aurinko ilahduttamassa, lämpömittari kohoamassa plussan puolelle päivän mittaan, fiilis, että tänään mä haluan ottaa kuvia. Kerrankin silleen, että mä olisin puhtaasti laukaisinta painamassa, enkä keikistelemässä päivän neule + farkut asukokonaisuutta.

Ainut pieni ongelma. Ei mulla ole malleja jonossa saakka valmiina kuvattavaksi, poikaystäväkin julisti jo, ettei hänestä enää yhtäkään kuvaa. Seuraavaksi paras vaihtoehto tähän hätään oli sohvalla päiväunia nukkuva Muru.

Raukkaparka luuli, että taasko sitä reissuun lähdetään, kun kaivelin valjaita kaapista. Ei oikein innostunut ajatuksesta, mutta kun ulos päästiin niin johan mieli muuttui. Niin vikkelään kipitteli, ettei kameran kanssa perässä meinannut pysyä. Aina, kun olin kyykkyyn asettunut valmiina ottamaan vuosisadan otosta oli Muru pinkonut joko puskemaan jalkojani tai uusien tuoksujen perässä lähtenyt liihottelemaan.

Mutta tulipahan lyötyä kaksi kärpästä samalla iskulla. Katti pääsi nauttimaan kevään alkuhuumasta ja mä sain uusia kuvia muokkausjonon jatkoksi. Nyt ajattelin kuitenkin käpertyä Murun viereen sohvalle eväiden kanssa ja jatkaa lukuelämystä Valtaistuinpeli-kirjan parissa, niin koukuttava!

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti