2/02/2016

Tammikuun taivaalliset

Siis mitä ihmettä, tekeekö tämä postaussarja paluuta, viimeksi näitä kuukauden suosikkeja on mun blogissa puitu äkkiseltään vilkaistuna vuonna 2014.. Ja kyseisen vuoden teeman mukaisesti ajattelin jatkaa "perinnettä" ja yrittää keksiä raflaavat adjektiivit perinteisen x kuukauden suosikit tilalle. Ei apua, että teellä alkavaa adjektiivia sai hakea, sellainen, joka rimmais vielä tammikuun kanssa silleen mukavan sointuvasti.

Mutta poiketaan tällä kertaa vanhoista tutuista kaavoista sen verran, että toteutus on muotoa liikkuva kuva. Erityiskiitokset on omistettu tietotekniikalle, kiitos ,kun olit kuin kiukutteleva pikkulapsi, joka ei saanut tikkaria..

Saa nähdä jääkö tällainen kuukausittainen katsaus yhden kerran ihmeeksi tänä vuonna vai innostunko jatkossakin näitä tekemään. Tasaisen epäsäännöllisesti näitä tuli kyllä myös silloin pari vuotta takaperin, että en menisi tässä vaiheessa suuria lupailemaan, mutta kattellaan.

Toivottavasti teillä ei tule tammikuun suosikit jo korvista ulos, seuraavassa postauksessa höpötellään jostakin ihan muusta, i promise! Mutta toivottavasti tykkäätte videosta, näkyillään taas seuraavassa postauksessa! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti