2/20/2016

Taikalaatikko

taikalaatikko

Moikkamoi!

Tänään höpötellään taikalaatikosta ja Taika-sarjan laatikosta.

taikalaatikko2

Mä olen vierastanut Taika-sarjan astioita. Omaan silmään ne ovat näyttäneet kaikessa kauneudessaan jotenkin rauhattomilta. Mutta tämä laatikko. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, kun äitee laitteli kuvaa oisko tällaiselle tarvetta.

taikalaatikko4

Kotopuolessa käydessäni sain tämän metallisen laatikon vihdoinkin käsiini. Yllätys oli melkoinen, kun sisältä paljastui pientä kivaa. Melkoista taikaa, kirjaimellisesti taikalaatikko.

Lankoja uusia neulomisprojekteja varten, ylisöpöjä sukkia ja Ikean pattereita, kiitos

taikalaatikkoo

Alkuperäinen suunnitelma oli, että Taika päätyy leipälaatikoksi. Enää en olekaan niin varma. Vaikka mitä saisi kätevästi säilytettyä tuolla, mutta pitää vähän katsahdella, että ilahduttaako punainen väri meitä keittiössä vaiko missä. Ihana se on joka tapauksessa.

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Oi vitsi miten nätto boxi, ite oon kyllä aina tykännyt noista taika- sarjan tuotteista! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nämä kieltämättä nättejä! Jotenkin vain vierastan ajatusta, että samaa kuviota olisi esimerkiksi ruokalautasissa :D

   Poista
 2. Nää taika-astiat/tavarat on aivan ihania ♥

  http://more-than-we.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä laatikko on ehdoton suosikki tällä hetkellä :-) Saa nähdä mitenkä mieli muuttuu vielä astioiden suhteen :D

   Poista
 3. Mun silmää miellyyttää kyllä koko Taika-mallisto! :) Onhan tuo punaisen taustan omaava versio hieman levoton, mutta mä olen niin levoton yksilö muutenkin, että se ei haittaa :D Noilla on vaan niin perkuleen paljon hintaa, enkä kerennyt kerätä leimoja Taika-sarjan passiin, että olisin raaskinut ostaa yhtäkään juttua. Joku iso lautanen voisi kyllä muuttaa omaankin kaappiin ja tietenkin tuo rasia <3 Löytyyköhän noita valkoisellakin pohjalla... :P Enivei, ihana rasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä on just sellaisia, että pitää pikku hiljaa keräillä! Mä itse asiassa googletin niin ilmeisesti tuollainen rasia valkoisella pohjalla on mustavalkoinen. Sininenkin oli aivan älyttömän nätti! :-) Mukit voisi olla kyllä kivat tätä sarjaa ja tosiaan, tuo punainen on sellainen vähän levoton, mutta noin laatikkona se ei omaa silmää haittaa :D

   Poista