2/10/2016

Missä rutiinit

jalat oksatpoes metsäjakuuset
Moikkamoi! Mä viettelen tällä hetkellä viikonloppua, jep, näin keskiviikkona jo. Mulla on ollut tämä helmikuu varsinkin koulun kanssa yhtä vapaapäivää, mikä alkaa jo turhauttamaan. Ei ole sellaista rutiinia, että heräät aamulla kouluun tai itse asiassa minkäänlaista päiväohjelmaa. Ihan hyvin voisin nukkua puolillepäivin, kun ei ole mitään sellaista mitä olisi pakko tehdä tai, että tekisin jotain mistä olisi hyötyä. Vähemmästäkin tässä alkaa laiskistumaan ja sellaisia meikittömiä pyjamapäiviä on ollut ihan liikaa. En mä oikein osaa selittää tätä fiilistä, jospa nappasitte kiinni tästä ideasta, että mitä oikein haen.

Tällä viikolla kävin vain tiistaina koulussa kaksoistunnilla ja that's it. Oon tällä hetkellä yhdellä kurssilla, koska muut olen ahotoinut taikka tenttinyt jo viime syksynä. Nyt tässä saa sitten peukaloita pyöritellä, kun en saa näitä opintojakaan eteenpäin kuin odottamalla, että hiihtoloman jälkeen alkaisi uudet kurssit. Ei ainakaan voi valittaa rankaksi tätä opiskelua!

On tässä kuitenkin tapahtunut paljon kivoja juttuja sitten viime blogipostauksen! Mun taittama juliste otettiin käyttöön koulun tapahtuman markkinoinnissa, ollaan varattu matka ulkomaille keväälle, tulin kotopuoleen viettämään vapaapäiviä, viikonloppuna olisi tarkoitus mennä keilaamaan ja muuta tällaista mukavaa. Mä jopa uhmasin tuota pääkallokeliä ja kävin muka ulkona kuvia ottamassa, ylhäällä on nähtävissä tämä laiha tulos, ei jotenkin ole kauhean nätti tai inspiroiva sää, kun sataa vettä. Mutta ei mulla muuta, nähdään seuraavassa postauksessa taas! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti