2/17/2016

Lettipäivä

lettipäivää elovenaehdokas päivänilettipäänä seinäjamuutakivaa
Tänään on ollut olosuhteiden pakosta lettipäivä.

Sormet solmussa opettelin tekemään ranskanlettiä pari päivää takaperin. Toinen yrittämä näytti jo muultakin kuin harakanpesältä, eihän sitä raskinut purkaa aherruksen jälkeen. Paitsi tänään. Karanneita hiussortuvia oli sen verta reilusti, ettei kampaus ollut enää lähelläkään tyylikästä messy hair -lookkia.

Pahaa aavistamatta avasin ranskanletin kuvitellen että nätit laineiset hiukset on taattu loppupäiväksi. Mutta ei. Voitte vain arvata millaisella sykkyrällä sortuvat olivat ja niiden harjaaminen auki oli virhe. Pörrötukka sai uuden käsityksen yrittäessäni kesyttää tukkaa aisoihin. Ei muuta kuin uudestaan letille ja ihmisten ilmoille.

Kävin aika extemporesti ostamassa kaupasta hiusvärejä. Katotaan tuleeko näistä minkälaiset, jänskättää! Eipä tällä lettipäällä muuta mielen päällä ollut, palaillaan taas, meen tästä sotkemaan meidän kylppäriä ja toivomaan kivaa lopputulosta! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. Haha niin tuttu tunne! Mulla kiharat lähtee aika nopeesti pois vaikka mitä poppakonsteja yrittäisin, mut sen jälkn hiukset onkin sitten pörröiset ja suorat, mikä ei näytä yhtään kiharapörröä paremmalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo pörrön ja suoran yhdistelmä osaa olla kanssa aikamoinen murheenkryyni! Tukka on sellainen takkuuntuva pörrökasa, että apua :D

   Poista
 2. Jos sulla on luonnonkihara tukka, suihkuttele lettien avaamisen jälkeen vähän vettä sekkaan. Sadevesi tai räntäsade on parasta, sillä saa hyvän lopputuloksen aikaan :D Nimim. kokemusta löytyy... Mä olen vedellyt tasan samalla kombolla nyt parisen viikkoa: letit ja pipo. Tossa tihkusateessa kun ei oma tukka kauaa suorana tai kiharoilla pysy! :< Toivottavasti tukkaväri loihtii mieluisan lopputuloksen! :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei (onneksi :D) ole luonnonkiharaa, mutta kahden päivän purkamaton ranskanletti kyllä tekivät tehtävänsä :'D Tuo vesikikka ois voinu kyllä pelastaa tukkapäivän, mutta toisaalta pipo ja letti kombo oli kyllä yllättävän kiva! Pitää yrittää saada viikonlopun aikana matskut kasaan, että mitenkä operaatio värjäys onnistui.

   Kivaa viikonloppua sulle kanssa! :)

   Poista