2/16/2016

Kissamaisia kuoria

kissamaisetkuoret

Mun aiemmat kännykän kuoret ovat palvelleet erittäin uskollisesti. Ne ovat ottaneet kolhut vastaan puhelimen sijasta, kun hupsistaheijaa on sattunut kännykkä kädestä lipsahtamaan. Uhkaavasti kuorista alkoi kuitenkin uupumaan palasia.. Ensin yksi kulma sanoi heipat ja sitten lähti äänenvoimakkuus nappien ympäriltä muovi kävelemään ja muut reunat perässä.

Hyvissä ajoin päätin varautua kuorien mahdolliseen kokonaisvaltaiseen hajoamiseen ja, koska Kiina on palvellut mua ennenkin hyvin, niin sieltä siis järjettömästä valikoimasta valkkaamaan mieleisiä. Ja mun on aivan pakko selata koko se miniintheboxin tarjonta läpi, etten vain vahingossakaan missaisi kenties niitä mun tulevia uusia lemppari kuoria.

Tunnetustihan postitus sieltä kaukaa kestää kauan. Kuitenkin eilen oli pieni paketti postin mukana luukusta tullut alas. Aikalailla päivälleen kolme viikkoa siihen meni, kun tilauksen tein ja sain kuoret käsiini. Innoissani paketin avasin, että jess kännykän uudet kuviot, vaihtelu virkistää, mutta nooh.. En nyt osaa sanoa sattuiko mulle jotkut maanantaikappaleet vai..

nokoskakissat

Siis nämä on kaiken pahan alku ja juuri. Tuo kuvio ois niin nappeli ja passeli kaikin mahdollisin tavoin, mutta.. Koko höskä on niin epäselvä, epätarkka, epäsilmäystävällinen, epäkaikkea. Musta tuntuu, että oisin unohtanut laittaa lasit päähän, kunnes muistan, että eikun niin, lähinäköhän mulla oli täydessä terässä. Mä en tiedä mikä on mennyt vikaan tämän saamani ihanuuden suhteen, koko kuvio on zoomattu versio tuotekuvasta. Ei tuosta saa kuin päänsärkyä..

niinpaljonkissoja

Nämä oli ihan kestosuosikit omppu nelosessa, jotenka ajattelin et samaa kissamaisuutta olisi hyvä saada tähän päivitettyyn versioonkin. No, näihin olen pääpiirteissään tyytyväinen. Jos nyt haluaisin pilkkua viilailla, niin värit eivät ole läheskään niin kirkkaat kuin kuvassa ja tuosta erottaa sellaiset pystyviivat. Mutta muuten kai olen näihin tyytyväinen, eivät ainakaan aiheuta särkeviä silmiä ja jomottavaa päätä. Ja kissat on niin söpöjä, etten kestä!

Tällaiset tilaukset ulkomailta. Kunnon kirjoituskärpänen iski, kun jäätävästi tekstiä kaksista kännykän kuorista tuli naputeltua. Ei kait tässä enempää kuin näkyillään taas seuraavassa postauksessa! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti