2/22/2016

5 vinkkiä kielten opiskeluun

Heipsun!

Eiköhän polkaista tämä viikko tomerasti käyntiin parilla opiskeluvinkillä. Olisi näitä itse asiassa ollut enemmänkin jaettavaksi, mutta jostain syystä ainakin omaan korvaani viisi vinkkiä kuulosti paremmalta ja ytimekkäämmältä kuin kuusi tai seitsemän. Ehkä mä teen jatko-osan joskus hehe.
   

Mullahan oli tuossa syksyllä se kammottu pakollinen ammatillinen ruotsin kurssi, josta peloteltiin, että se on suorastaan mahdoton läpäistä. Videolla kertomani vinkit olivat kovassa käytössä ja kyllähän se uurastus sitten palkittiin hyvällä arvosanalla. Toki jokainen oppii omalla tavallaan, mulla toimii kirjoittaminen ja siksi vihkojen sivut ovat täyteen rustattu sanoja suomennoksineen.

Jospa näistä vinkeistä olisi hyötyä. Yritin koota tämän sellaiseksi, ettei sijoittuisi pelkästään korkeakoulujen maailmaan, vaan olisi sovellettavissa myös vaikkapa yläasteen kielten opiskeluun. Mutta ei kait mulla muuta, kivaa alkavaa viikkoa ja nähdään taas! :)Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. Mulla on lukiossa neljä eri kieltä joten kaikki kielten opiskeluun liittyvät vinkit on aina tervetulleita!! Mut kiva postausidea, ja tota videota oli niin hauska kattoa sun murteen takia haha :D!

  www.onrooftop.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Sullahan on monta kieltä työn alla, tsemppiä! :)
   Eikä, voiha murre!! :D Mutta kiva, kun tykkäsit!

   Poista
 2. Oi vitsit, vähänkö toi video oli visuaalisesti siisti, kaikki noi tekstit ja animaatiot ja muut! :D Osaat kyllä olla hurjan luontevasti kameran edessä! Tykästyin sun esiintymiseen ja blogiin hurjan paljon muutenkin! Jäin lukijaks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, kiitos! :) Kyllä tuohon editointipuoleen saattaa upota helposti se lähes koko päivä, joten kiva saada positiivista palautetta siitä!

   Ja tervetuloa seurailemaan! :-)

   Poista