1/21/2016

Tavoitteita vuodelle 2016

Hyvää vauhtia ollaan jo porskutettu tätä uutta vuotta eteenpäin ja vaikka mä en tehnykään mitään varsinaisia uudenvuodenlupauksia, niin tällainen pieni tavoitelista voisi olla ihan näppärä. Ei niinkään sellaisena, että orjallisesti pitäisi seurata ja potea huonoa omatuntoa, josko nyt joku kohta jää toteuttamatta, vaan tarkoituksena olisi paremminkin vähän pohtia tätä tulevaa vuotta. Musta on hyvä olla tavoitteita, isompia tai pienempiä, mitä kohti pyrkiä, jotenka eiköhän aloiteta!
IMG_0616.jpg
► Ehkä isoin murheenkryyni tällä hetkellä on kesätyöt. Se on just tämä hakemusrumba parhaillaan käynnissä, mutta toiveikkain mielin tässä vielä ollaan. Tai itse asiassa harkkapaikka olisi myös kiva.. Kunhan kesäksi vain jotain järjestyisi!

► Selvitä kurssit kunnialla läpi ja ota kaikki ilo irti koulusta. Nyt keväällä varsinkin on mielenkiintoisilta vaikuttavia kursseja tiedossa ja ensi syksynä hypätään tv- ja radiomaailmaan, aika jänskää! Ja tee se yksi itsenäisesti suoritettava kurssi pois alta, vaikka onkin aika turhauttavaa lukea yhdeksän vuotta vanhaa kirjaa, että mitä internetistä pitäisi tietää nyt.

► Ota lenkkeily osaksi viikkorutiinia. Tämä on ikuinen ongelma tällaiselle mukavuudenhaluiselle ihmiselle, mistä motivaatio nostaa takamus ylös penkistä käppäilemään. Kehitystä on kuitenkin tapahtunut, mä olen kävellyt kouluun vaikka kovasti mieli tekisi näillä hirmupakkasilla körryytellä lämmityksessä olleella autolla..

► Sisusta tätä kämppää ja tilaa albumiin valokuvat. Pääpiirteissään meillä alkaa olla täällä kämpässä kaikki tarpeellinen, mutta sellainen loppusilaus puuttuu sisustuksen suhteen. Ja ikuisuusprojekti, pitäisi käydä läpi tuhansia kuvia ja valkata niistä albumiin kelvolliset, mahdollisesti säätää arvoja kohdilleen, tilata ne ja järjestellä albumiin. Eikä mua lohduta yhtään ajatus, että mitä kauemmin vitkuttelen homman suhteen, sitä enemmän niitä kuvia kertyy.. Ja itse asiassa en ole edes varma, minne se valmiiksi ostettu albumi on muuton yhteydessä hävinnyt.
IMG_0620.jpg
► Haasta itseäsi. Oli se sitten uuden neulomistaktiikan kokeilu taikka arkimeikin päivittäminen, pitäisi tarttua näihin haasteisiin. Tähän voisin lisätä, että opettele kokkaamaan ja kokeile uusia ruokia, mikä muka voisi olla pahinta mitä voisi sattua? Palanut ruoka, käryävä keittiö, pikku vikoja, siinä sitä oppii.

► Sisäinen sottapytty aisoihin. Mulla on huono tapa jättää tavaroita vähän minne sattuu ja äkkiä ollaan siinä tilanteessa, että olohuoneen pöydälle on kertynyt kasa tavaraa ja tiskit eivät ole löytäneet tietänsä tiskikoneeseen, hupsis!

► Ryhdistäydy somessa. Ehkä isoin juttu voisi olla Twitterin haltuunotto, kun en ole vieläkään sisäistänyt sen ideaa oikein kunnolla. Ja toki Instagramiakin voisi päivitellä useammin..

► Ompele, tee diy-juttuja, neulo, enemmän sellaista let's do it -meininkiä kuin en mä viitti -asennetta. Eniten mua ehkä jarruttaa, kun ei ole vielä kertynyt sellaista aarrearkkua, missä olisi kaikenmoista hilpetööriä, mistä voisi lähteä tekemään kaikkea kivaa. Aina pitää kaupan kautta käydä mutka ennen kuin pääsee melkeinpä mitään tekemään..
IMG_0614.jpg
► Katso Pako vihdoinkin loppuun. Mulle on jo spoilattu traaginen loppu ja kovasti mediassa uhotaan, että koko sarja saisi jatkoa, enkä mä vieläkään ole saanut katsottua viimeistä kautta kokonaan, yh. Ja samaan syssyyn ne muut keskeenjääneet sarjat, katso yksi loppuun, äläkä aloita useampaa kerralla, ne jää vain kesken..

► Käy festareilla. Viime kesänä olin ensimmäistä kertaa festareilla ja ei hitsit mä tykkäsin. Haluan ehdottomasti tänä vuonna taas päästä käymään jossakin, en tiiä vielä missä, mutta jossain!

► Panosta blogiin enemmän, tuntuu kuin tämä olisi ollut vähän niin kuin talvihorroksessa viime aikoina. Samalla voisin herätellä eloon youtube-kanavaa..

► Tee jotain tukalle. Mun hiukset on kuin mikäkin Amazonin eksoottinen otus, löytyy vaikka mitä eri väriä. On juurikasvua, raitaa, keskivaiheilla on kaikkein tummimmat sävyt ja latvat on taas parhaimmillaan ihan blondit. Tykkään kyllä tästä vaaleammasta väristä, mutta jotain tasapainoa tähän toivoisi..

Onko teillä tälle vuodelle tavoitteita? :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

  1. Voi miten kauniita kuvia! Samanlaisia pienosia tavotteita on mullakin. Panostaa blogiin enemmän, tehä tukalle jotain, lenkkeillä ahkerammin ja muutamat leffatki on listalla :-) Hyvä fiilis tästä vuodesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvälle sun tavoitteet! :-) Itse asiassa parit leffat voisin itsekin lisäillä to do -listalle.. :D

      Poista