1/03/2016

Takapakkia vuoteen 2015

IMG_0436 talvikuva IMG_0432
Uusi vuosi ja uudet kujeet, niinhän se menee, tervepä terve 2016. Mutta jos kuitenkin vilkuillaan olan takaa vielä edelliseen vuoteen, muistellaan vähän menneitä, ihan vain pikkiriikkisen.

Vuosi 2015 oli minulle täynnä muutoksia, niistä suurimpia ehdottomasti olivat muutto uudelle paikkakunnalle ja opiskeluiden aloittaminen välivuoden jälkeen. Tukkakin vaihtoi väriä, tummasta vaaleaan, aika hurjaa.

Matkustelin ulkomailla, Tukholma ja Tallinna check. Niin paljon tuli oltua laivalla, että vielä parinkin päivän päästä keinutti. Ja, kun Tukholmassa näin Michael Korsin laukun, fiilikseni oli take my money.

Löysin tieni Eurokankaaseen. Mä olen ollut aina enemmän sellainen puikot kourassa porskuttelija kuin ompelukoneella hurjastelija, mutta nyt oon kyllä ryhdistäytynyt tämän asian suhteen. Sopivasti kätösiin osui myös kolmosluokalla suorittamani ompelukoneajokortti, vähänkö söpöä.

Ensimmäistä kertaa ikinä olin festareilla. Suunnitelmissa se ei missään vaiheessa ollut, mutta kun yökerhossa illan päätteeksi sulle ojennetaan lippua, niin mikäs siinä. Oli muuten mahtava kokemus, Suomen kesäkin ilahdutti vesisateella useampana päivänä.

Kesä oli niin surkea sään puolesta, ettei edes harmittanut olla töissä. Onneksi elokuu oli sentään lämmin, nautin ansaitusta huokaisusta ennen koulun alkua aurinko ottaen, sattuipa sopivasti.

En tiedä onko mun sisäinen kirppishaukka kokenut kolauksen vai missä vika, mutta mitä pidemmälle syksyä on menty, sitä useammin tyhjin käsin olen laahustanut pois kirpparilta. Okei, mulla on kyllä aika korkea kynnys ostaa ylipäätänsä mitään "kallista" tai sitten musta on vain tullut laiska lootien penkoja.

Vuodella 2015 oli paljon tarjottavaa, välillä naurettiin ja sitten taas mökötettiin, hyvillä mielin suuntaan kuitenkin kohti uutta vuotta ilman mitään sen kummempia lupauksia. Toivottavasti olet mahtava 2016! :)

ps. jos uteliaisuutta löytyy mitäkä joulupukki toi, youtubesta löytyy video (linkki) siihen liittyen.

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :