1/31/2016

Pyjamaviikonloppu

IMG_1686.jpg IMG_1317.jpg
IMG_1680.jpg Viikonloppuna paistoi aurinko, mikä tuntui jotenkin tosi hupsulta, kun oli sellaiset lumimyräkät pari päivää takaperin, että oksat pois. Mutta ei valittamista, ihanan valoisaa on ollut pitkästä aikaa ja heti on mieli koholla, kun aurinko vähän edes pilkistelee pilvien takaa.

Vietin tällaisen "en jaksa meikata tai vaihtaa pyjamaa pois" -teemaisen viikonlopun.

Mä dippailin juustotacoja juustodippiin samalla, kun katoin Say Yes to the Dress -ohjelmaa telkkarista. Meno aika juustoista.

Kävin tekemässä perjantaina juttukeikan, mikä jännitti mua siis aivan sikana. Mutta ihan turhaan, olin ihan kikseissä kun istahdin haastatteluiden jälkeen autoon, että mitenkä huippua oli. Vielä, kun samalla innolla jutun tarvittava merkkimäärä tulisi täyteen niin olisi aika bueno.

Välttelin kouluhommia katsomalla rästiin jääneitä tv-sarjojen jaksoja ja pelaamalla pitkästä aikaa koneella. Mutta se päättyi taktiseen ragequittiin, poppa läppäri ei oikein sovellu sujuvaan pelaamiseen..

Luovutin vihdoinkin lankamyttyrän kanssa. Siis mikään ei ole niin inhottavaa kuin langat solmussa ihan sikin sokin, eikä kiskominen enää auta. Meni 45 minuuttia aika tarkalleen selvitellä se sotku, mutta toisaalta nyt sujuu paljon nopeammin koko neulomisurakka, kun langat juoksevat taas nätisti. Ärsyttää vaan, kun nyt tuli enemmän lankoja pääteltäviksi #firstworldproblems.

Unirytmi meni sekaisin. Ei se mitään, huomenna alkaa koulu vasta 12.45, jes! Ja kiva huomata, että tässähän elellään tammikuun viimeistä päivää.

Siinä kait tämä mun tapahtumarikas viikonloppu oli pääpiirteissään, nähdään helmikuun puolella taas! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

 1. Mahtava viikonloppu! :D Tai no, ragequitit ei tee kellekkään hyvää ;) Voi kun pääsisi otsekin konsolilta koneen pariin, Macillä kun ei voi pelittää tarpeeksi sujuvasti ilman ääretöntä lagia :D Ei apua, tuota mekko-ohjelmaa ei ole tullut katottua sit sen jälkeen kun vaihdettiin kanavapaketti ja TLC lähti siinä samalla, ne bridezillat ovat ihan parhaita :D Tuohon lankakeräjututuun vielä; sun pitää kehitellä joku DIY-pidike kerille, näin itseasiassa just videon jossain somessa ja se kulhotsydeemi vaikutti lupaavalta :D Ihana pörrönen sulla sylissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih, lagiminen on just pahinta! Siis sitä turhautumisen määrää, kun jäin jumiin, kun siinä oli tietty aika klikata hiirellä, enkä ikinä ehtinyt sen lagaamisen takia, aaargh, vähemmästäki ragequit! :D

   Mekko-ohjelma ihan parasta viihdettä!!! Sitä draaman määrää, en kestä! Ja ne juustonachot jotenkin kruunasi sen kaiken.

   Oi vitsit, mä en ole ajatellutkaan tuollaista systeemiä, voisi olla kätevä, tahtoo aina langat olla ihan solmussa. Pitääpä yrittää googletella, että löydänkö, kiitti vinkistä! :)

   Poista