1/08/2016

Paukkuvat pakkaset

IMG_0650.jpg IMG_0367 IMG_0819 IMG_0324
Turha varmaan mainita, että ulkona on ollut ja edelleen on kylmä, hyrr. Kolmatta päivää vietän tässä parasta aikaa työntämättä nokkaani ulos, jäätymisvaara tällaiselle vilukissalle on ihan liian iso riski, mieluummin käperryn peiton alle tai nojailen lämpöä hehkuvaan leivinuuniin. Tai molemmat, vielä parempi.

Uudet villasukat ovat sopivasti työn alla, puikot heiluu reippaassa tahdissa jo toisen parin parissa. Anttilassa oli vaikka mitä lankoja tarjouksessa, nappasin punaisten hintalappujen innoittamana viimeisen vaaleanvihreän ja sille kaveriksi sinapinkeltaisen lankakerän. Ei ehkä sittenkään nätein väriyhdistelmä, mutta noooh, kunhan ajavat asiansa valmiina sitten.

Itse asiassa on ollut niin kylymä, että autokin sanoi piupaupoks tai siis ei se taida pahemmin inahdella tässä vaiheessa. Laukut oli viittä vaille valmiit pakattuina kasaan, että oltaisiin tänään lähdetty takaisin kotia, mutta saa nyt nähdä mitenkä tässä käy. Murua ei varmasti haittaa, kun täällä leikkikavereita riittää - ja pahvilaatikoita.

Hyiset on tunnelmat, mutta kesää kohtihan tässä ollaan jo hyvää vauhtia menossa eiku.

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

 1. Ite kudoin lomalla villasukat ja toisesta tuli kaks senttiä liian pieni :D Hupsista... toivottavasti sulle käy paremmin. Kivoja kuvia myös :3

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D Mulla kävi kantapään kanssa, että neulo, pura, neulo, pura ennen kuin sain siitä sellaisen nätin, oli haastetta, että mites se kirjoneule tasona :''D Jospa tuo toinen sujuisi jo ongelmitta!

   Poista