1/16/2016

Kirjoneule villasukat

IMG_1152.jpg IMG_1143.jpg IMG_1138.jpg IMG_1132.jpg
IMG_1147.jpg
Siinä ne nyt ovat, ensimmäistä laatuaan, kirjoneule villasukat, minä ihan itte. Jonkinmoinen virstanpylväs on nyt saavutettu neulomisen saralla, yllättävän leppoistahan näitä oli neuloa sarjan pyöriessä taustalla, kun vain pääsi kiinni lankojen pitelyn saloihin ja muisti milläs kierroksella sitä oltiinkaan menossa.

Kantapää oli melkoisen mietintämyssyn paikka, kun ongelmaksi tuli, että miten ihmeessä kirjoneule neulotaan nurjalla. Virheiden ja erehdysten sekä purkamisten jälkeen siitäkin selvittiin kunnialla. Toinen sukka tulikin sitten nopeasti, kun ei tarvinnut enää saman kohdan kanssa tapella ( ainakaan paljoa.. )

Jos nyt pilkkua viilaillaan, niin pientä parantamisen varaa olisi ollut. Esimerkiksi ensimmäisen sukan neuloin aika tiukalla käsialalla, kun toisen kanssa osasi jo hellittää enemmän ja antaa lankojen juosta nätimmin nurjalla puolella. Mutta näin sitä oppii!

Ensimmäiseksi kirjoneuleyritykseksi nämä onnistuivat omasta mielestäni melko hyvin, kuvion suhteen ei isoja, silmäänpistäviä virheitä näy. Niin ja näin jälkiviisaana olisin ehkä valinnut hieman toisenlaisen väriyhdistelmän kuin sinapinkeltaisen ja vaaleanvihreän.. Lankana tosiaan toimi Novitan Nalle.

Seuraava projektikin on hyvää vauhtia suunnitteilla, kun Anttila julisti kaikista tarjouslangoista vielä -30 %, saatoin hieman käydä hamstraamassa mitä nyt enää oli jäljellä. Mutta siitä sitten lisää, kunhan saan homman aluille. Mitäs mieltä olette näistä villasukista? :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Todella ihanan näköiset sukkaset! Mistä sait noiden ohjeen?

  maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisesta lehdestä kuin Kauneimmat Joulun Käsityöt 2015! :-) Siitä löytyi toinenkin kiva kirjoneuleohje villasukkiin, minkä aion varmasti jossain vaiheessa toteuttaa!

   Poista
 2. No ei olis uskonu ekoiksi! Hienot!

  t. en enää ikinä neulo kirjoneuletta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, niinkö karmaiseva kokemus oli :'D
   Mutta kiitti, tästä on hyvä lähteä harjoittelemaan lisää! :-)

   Poista