12/20/2015

3 sarjaa joululomalle

Moikka! Koska joululomalla on niitä hetkiä, että haluaa vain käpertyä viltin alle ja katsella sarjoja, niin ajattelin vinkata parista ohjelmasta teille. Kaikki nämä ovat mullekin melko uusia tuttavuuksia, kannattaa myös tsekata viimevuotinen listaus lempparisarjoista, josko sieltä viimeistään nappaisi joku katselulistalle. Eiköhän näillä eväillä löydy katsottavaa! Mikä on teidän tämänhetkinen lemppari tv-sarja?
sarja1
Vähän sellaisin sekaisin tuntein klikkailin tässä kuussa pilottijakson kokeiluun, en oikein tiennyt mitä odottaa. Mutta Salem yllätti erittäin positiviisesti ja voin suositella teillekin lämpimästi, mikäli yliluonnolliset sarjat yhtään nappaavat. Salem kertoo 1600-luvun noitavainoista, pääosassa on Mary, jonka rakas John Alden on lähetetty sotaan. En halua spoilata vahingossakaan mitään, mutta sen verran voin sanoa, että noituutta ja kieroa peliä on luvassa. sarja2
Tämä seuraava sarja puolestaan hyppää maailmaan, jossa supersankareita elää tavallisten ihmisten keskuudessa. Päähenkilö Jessica Jones on yksityisetsivä, jonka menneisyys ei jätä rauhaan, mistä koko tarina muotoutuu. Sarjan juoni on sellainen, että kun on yhden jakson kahtonut, niin on pakko saada tietää, mitenkä käy. Tästä on vain yksi kausi, jotenka sen ehtii hyvin joululomalla kahtoa. Eikä ole liioiteltu supersankarijuttua överiksi, suosittelen, todella kutkuttava!
sarja3
Tämä sarja on just sellainen aivot narikkaan hetkeksi, jaksot ovat lyhyitä, alle puolituntia. Ei ole mitään noitia taikka supersankareita, vaan maailmanloppua maan alla piilossa ollut Kimmy, joka pelastetaan vuosien jälkeen. Maailma onkin siinä välissä muuttunut aikalailla ja sarja kertookin Kimmyn kommelluksissa New Yorkissa. Sarja on ihanan sympaattinen, henkilöt ovat mainioita ja jaksot just sellaista leppoisaa katsottavaa.

Kuvat: IMDB

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

 1. Ite oon tällä hetkellä koukussa How I met your mother (Ensisilmäyksellä) -sarjaan! Toinen on Moderni perhe :3 Ite tykkään sarjoista, joissa ei itse tarvi oikeastaan ajatella mitään. Se on sellasta sopivaa vastapainoa kaikelle koulu/tulevaisuusajattelulle :)

  maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kahtonut noista jakson silloin tällöin, kun telkkarista on esimerkiksi sattunut tulemaan, hyviltä vaikuttavat! Just sellaista kevyttä katsottavaa :-)

   Poista