11/06/2015

Viikonloppu vihdoinkin

hiekkaariittää syksylehtiäjatukka horisonttikinnäkkyyy
Mä olen jotenkin niin iloinen, että tämä kouluviikko on ohi. Ei sillä, opiskelu on kyllä kivaa ja silleen, mutta nämä viime päivät ovat olleet jotenkin tosi rankkoja. Meillähän starttasi keskiviikkona ensimmäinen varsinainen uutistoimintaviikko eli päästiin tarttumaan tositoimiin. Päivät oli pitkiä, ajatukset välillä ihan hukassa, juttuideat kadoksissa, wordi tyhjänä, mutta kyllä sitä kummasti sai vaadittavat juttumäärät kasaan. Ei tässä ihan ehkä vielä olla valmiita saamaan tutkintopapereita kouraan, mutta oppimassahan sitä vasta ollaan! Ja oli totta kait kivaa, erityisesti tykkäsin tämän päivän reportterihommasta "toimituksen" ulkopuolella, kun pääsi ihan face-to-face haastattelemaan ihmisiä.

Lähinnä tuosta uutistoimitusviikosta rankan teki kaikki kasaantuvat deadlinet. Nyt on onneksi saanut ruksattua muutaman pois päiväjärjestyksestä, mutta kyllä niistä silti riittää hommia viikonlopullekin. Niin ja meninhän mä ilmoittautumaan yliopistollekin yhdelle kurssille, kun siihen tarjottiin mahdollisuutta. Ihan mielenkiintoista kuinka erilaista opiskelu siellä on, vaikka vastahan tässä on yhdellä luennolla oltu..

Tulipas tästä kyllä yksi "iso koulu sitä ja koulu tätä" -postaus, mutta tähän viikkoon ei vain ole mahtunut oikein mitään muuta. Ensin sinne abouttirallaa neljään saakka työstetty juttuja meidän "toimituksessa", jonka jälkeen istut koneella iltakymppiin saakka väsäämässä esseetä kasaan. Okei, välissä on saattanut katsoa jakson tai pari ja tiskien hoitamisesta on tullut yhtäkkiä hyvä vaihtoehto kouluhommien välttelyyn.. Ei kait mulla muuta, huippua, kun huomenna ei tartte laittaa herätyskelloa soimaan, ihanaa viikonloppua teillekin! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti