10/11/2015

Tänään ei mökötetä

värikästäsyksyä värikästäsyksyysulle värikässyksy värikästäon
Moikkamoi! Tässä viime päivinä on ollut monia pieniä juttuja, jotka ovat ilahduttaneet mua aivan erityisesti. Ensinnäkin porukat kävivät täällä viikonloppuna kylässä, oli niin kiva nähdä! Ja hyvä puoli on, kun tietää porukoiden olevan tulossa käymään, kämppä tulee puunattua lattiasta kattoon, saisivat mun puolesta käydä useamminkin, olisikin aina näin siistiä. Lauantai-illan kohokohtia puolestaan olivat Gossip Girlin viimeisten jaksojen maratooni, X Factor UK, kaksi leffaa putkeen ja karkkipussin pitäminen käden ulottuvilla. Tämä lokakuu on kyllä sellainen telkkarikuukausi muutenkin, kun lempparisarjat jatkuvat pitkän tauon jälkeen (esimerkiksi supernatural ♥).

Kyllä tällaiset laiskat hetket tekevät välillä hyvää, ihan uudella innolla oon tänään ahkeroinut koulujuttuja pois alta, ei tartte niistäkään vetää hirrveätä stressiä. Niin ihanaa, enää tämä viikko ja syysloma alkaa. Mä en malta odottaa, kun ollaan koko perhe lähdössä mökkeilemään ja loppuviikosta ollaan suunniteltu reissua Ikeaan. Ehkä me vihdoinkin saataisiin kattolamppu makkariin, alkaa olla aika pimeää jo illasta.. Niin ja toi kuvissa esiintyvä neule on tän hetken ehdottomia lemppareita, kirpparilta nappasin tuossa jokusen aika sitten mukaan parilla eurolla. Näin tiivistetysti, viikonloppu on ollut kiva, tänään on ollut kiva päivä ja toivottavasti huomenna lompsin ruotsin tunnille yhtä iloisin mielin. Nähdään taas pian!

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Sulla on aivan älyttömän valovoimainen blogi ja postauksesi saivat kyllä hymyn huulille sen verran mitä selailin. Ja aivan ihania kuvia myös! <3

  ♥: http://sirujee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä ihanasta kommentista Siru ♥
   Tämä sai meikäläisen puolestaan hymyilemään! :)

   Poista