10/16/2015

Syysloman viettoon

"Pahin vaihe flunssasta selätetty sopivasti ennen lomaa"
muruheijastuu kirkasheijastusmuru
Nyt alkaa olla sellainen "elämä voittaa" -olotila. Pitkään mä sinnittelin ilman syysflunssaa, mutta maanantaina se räkähelvetti iski. Mun viime päivät ovat olleet niinkin tapahtumarikkaita, ettei sängystä peittokasan alta ole inahdettu minnekään muualle kuin jääkaapille, vessaan ja kurkoittamaan läppäriä kohti, kun Netflix on kysynyt haluatko jatkaa ohjelman katselua. Ihan höpsö, kun tuollaisia kyselee. Löysinpäs ainakin uuden koukuttavan sarjan katsovaksi, nimittäin The Originals. Eka jakso oli vähän meh, mutta sen jälkeen melkoinen helmi, jospa toinen kausi ois kans yhtä koukuttava!

Mutta niin, flunssasta olen pääsemässä takaisin elävien kirjoihin pikku hiljaa, syyslomakin alkoi tänään, ei vielä ole kylläkään sellainen jee lomaloma fiilis, mutta kyllä tämä tästä. Ja koska mä olen koko viikon ollut 24/7 lähtövalmiina zombileffan kuvauksiin, Muru toimii paremmin kuin hyvin tämän postauksen kuvituksena. Tällaista. Mä yritän nyt saada itteäni niskasta kiinni ja aloittaa pakkaamisen vielä tälle iltaa, nähdään taas! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Voi että, ihana tuo kisu! Joskus sitä kyllä voisi koiran kaveriksi tuollaisen ihanan palleron ottaa♥

  Hymy Hännässä

  VastaaPoista
 2. Oiii itekkin kahtonut kyseistä sarjaa! Todella hyvä varsinkin , jos on katsonut Vampyyri päiväkirjoja! Onneksi siihen pääsee hyvin kiinni vaikkei olisikaan katsonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä tykkäsin, kun siinä kerrattiin Vampyyripäiväkirjoista niitten alkuperäisten tarinaa! Siitä on niin kauan jo, kun niitä aikaisempia kausia on kahtonu! :D Yllätti kyllä positiivisesti toi The Originals! :)

   Poista
 3. Ihana kissa! ♥ Pääsit muuten mun uusien lemppariblogien joukkoon!
  http://revontulipalo.blogspot.co.uk/2015/10/uusia-suosikkibogeja.html

  VastaaPoista