10/04/2015

Syksy on kiva, koska..

"Nyt unohdetaan kokonaan pimeys, vesisateet, kylmyys.."
syksyonkivaakoska1
Marjojen poiminen. Mä oon sen verta juntti, että loppukesästä malttamattomana odottelen josko ne marjat jo kypsyisivät. En itte asiassa tiedä mikä siinä viehättää, selkähän siinä menee kipeäksi, illasta itikat alkaa olla kiusana, hirvikärpäsiä unohtamatta, mutta joka syksy mä sinne mehtään lähen sankkojen kanssa. Ja se on jännä juttu, että vaikka kuinka alkaisi jo väsyttää ja paikkoja kolottaa, niin jostain sitä puhtia löytyy poimia se sankko täyteen ( ellei sitten marjat lopu jo kesken.. ).

Tosin mä olen tässä suhteessa hieman valikoiva. Vattuja en lähde poimimaan, liian tuoreessa muistissa, kun yhden sisällä olikin hämähäkki, hyi. Ehdoton suosikki on mustaherukka, se on niin näppärä poimia ja sankkokin täyttyy aina suht nopsaan. Toisaalta taas mustikat ja puolukat on kivoja siinä mielessä, kun pitää poistua pihapiiristä ja lähteä metsään ehtimään apajia.
syksyonkivaapuikotheiluu
Kaikki neuleet, huivit, pipot, kerrospukeutuminen ♥ Ja samalla on aika kaivella kaikki viime talvena vaiheeseen jääneet neulomisoperaatiot. Tällä hetkellä työn alla olisi huivi, johonka inspiraatio simahti sitä mukaan, kun lumet suli pois. Nyt on ohje hukassa, eikä mitään käryä monesko kierros menossa ja eiköhän kovasti näytä, että sellaiset viisi kerrosta alempana olisi jonkinmoinen virhe, jota ei varmasti kukaan muu edes huomaa, mutta ite näkee punaista sitä kahtoessa. Kovasti houkuttelisi aloittaa vaan uutta projektia, ylipolven sukkia tai jotain, mutta josko sitä tämän saisi ensin alta pois..
syksyonkivaa3
Kynttilät. Villasukat. Kuppi kaakaota viltin alla. Kuvan sienet eivät liity tapaukseen.
syksyonkivaa2
Ruska. Kaikkialla on niin värikästä, kaunista, en kestä. Siis silloin, kun ei 1) sada vettä 2) ole harmaata ja kolkkoa. Ja onhan tässä syksyssä sellainen omanlaisensa tunnelma, tosin olin järkyttynyt, kun uusimmassa mainoslehdessä tyrkytettiin jo joulukoristeita, vastahan tässä ollaan lokakuussa. Mutta, tällaisia mietteitä näin sunnuntai-iltaan, nähdään taas! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Vähänkö kiva juuri tuo viimeinen kuva!

  http://jenzkusmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mitä arvoja nostat ja muokkaat sun kuvissa? Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan suurimman taikatempun tekee varjojen ja kirkkaiden kohtien kanssa kikkailu, oikeastaan mä säädän vähän kaikkea.. :D Kiitos!

   Poista
 3. Ihana postaus ja kivat kuvat! Mäkin oon suunnitellut neulovani itelleni pipon, kävin ostamassa langatkin pari päivää sitten. :-D Liityin muuten sun lukijaksi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! :) Oii, pipo ois kyllä kiva tekaista iteki!
   Tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista