10/02/2015

Kirjoittajakriisi

"Valio-myrsky riehuu ja mulla on sanat hukassa"
vieläkötarkeneeee
Mulla on viime päivinä ollut ihan hirveä alemmuuskompleksi, erityisesti kirjoittamisen suhteen. En mä koskaan ole ollut se kaikista paras, mutta nyt se karu totuus on iskenyt päin naamaa. Meidän luokalla on ihan älyttömän kova taso, jokaisella on se oma persoonallinen tyyli, toinen kirjoittaa napakasti, kun taas kolmas leikittelee sanavalinnoilla ja neljäs on mielipidekirjoitusten kingi. Kyllä sitä pakostakin mieleen pälkähtää, että mitenkä sitä tällaisessa kaiken kirjavassa joukossa oikein pärjää omilla taidoillaan? Kuitenkin melko kilpailupainoitteiselle alalle ollaan suuntautumassa, parhaimmille töitä löytyy, hope so.
selllastaa
    Meillä oli vasta sellainen pienryhmäarviointi toisten teksteistä, se antoi mulle niin paljon vaikka aluksi tuntui, ettei omaa rääpälettä viitsi ihmisten ilmoille antaa luettavaksi. Se vartin mittainen keskustelu tekstistä avasi silmiä kummasti. Mä käytän ihan liikaa huutomerkkejä. Mistäköhän ihmeestä oon tämän tavan repäissyt, mutta nyt on aika heittää hyvästit huudahduksille ja siirtyä takaisin pisteisiin. En tiedä ootteko te huomanneet tätä, mutta ei apua, löysin blogipostauksen, jossa kaikki lauseet loppuivat huutomerkkipaholaiseen.. Näin sitä omalle tekstille ja "huonoille tavoille" tulee sokeaksi, onneksi tässä hommassa voi aina kehittyä!
syksyistäonjoo
   Eiköhän tämä "kirjoittajakriisi" ole tällainen ohimenevä vaihe, enhän mäkään ole aikaisemmin varsinaisesti uutisia kirjoittanut, niin lähestymistapa ja rutiinit on ihan hakoteillä tässä vaiheessa. Oppimistahan varten sitä koulussa onneksi ollaan, ensimmäiset haastattelut ja henkilöjutut on tehty, syysloman jälkeen starttaa uutistoimitusharjoitukset. Kyllä tämä tästä, on ihan hyvä päästä pois omalta mukavuusalueelta ja pitäisi lopettaa turha vertaaminen muihin. Tällaista pientä ajatuksenjuoksua näin lokakuun alkuun, miten te selviitte näistä "en osaa mitään" -päivistä?

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

8 kommenttia :

 1. Eikä! Oon aina ollu sitä mieltä että tää tyttö jos joku osaa kirjottaa mielenkiintosesti ja tekstiä jaksais lukea vaikka kokonaisen kirjan! Mut nää on just niitä päiviä ku tuntuu ettei mikään onnistu, ne osaa olla ärsyttäviä :D Ite hoidan ne aina niin, että kömmin illalla peiton alle kynttilöiden valoon, katon netfilixiä ja totean pääni sisällä, että "Kyllä mä ainaki tän homman osaan jos en muuta! Huomenna sit uus stratti ja uudet fiilikset!". Mut tsemppiä sulle koulun käyntiin ♥ Tää on yhä yks mun lemppariblogeista ja aina tulee luettua, vaikka harvoin sitä kommentoikin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi ihanasta kommentistasi! ♥
   Mistähän tämmöiset päivät edes saa alkunsa.. Onneksi tosiaan seuraavana päivänä on jo ihan eri ääni kellossa! Toi Netflix on kyllä toimiva temppu, samalla toki petollinen, kun mulla se ei tahdo jäädä aina siihen pariin jaksoon.. :D

   Poista
 2. moikka, olit linkannu blogis mun "linkkaa blogisi" postaukseen ja päädyit olee yks mun suosikki blogeista :-)
  tästä linkki postaukseen: http://aurorarebecca.blogspot.be/2015/10/linkkaa-blogisi-suosikit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kiitos! Täytyypä käydä katsomassa! :-)

   Poista
 3. vautsi ompa sulla kiva blogi! jään seurailee :)

  VastaaPoista
 4. oho hei mäkin käytän huutomerkkejä liikaa! Tää oli silmiä avaava postaus! Oho siinäkin huutomerkkejä :--D ja tähänkin oisin sellasen pistänyt, pitää varmaan alkaa rajoittaa. Vois alkaa seurata vähän omaa kirjoitusta ja blogin sisältöä. Kiitos tästä! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! Musta on jotenkin ihanaa, kun en ole ainut tällainen huutomerkkien suurkuluttaja tietämättään :D Joo, nyt pistetään huutomerkit kuriin!

   Poista