8/30/2015

Vuodella viisaampi

"Itse synttärisankarihan se siinä hymmyileepi"
huhhuijjaaAinakin toivottavasti on viisastuttu, onhan tässä joitakin pienoisia oivalluksia tullut tehtyä parinkympin kriisin myllerryksessä. Joillakin ihmisillä on aina huono päivä, pöytälaatikkokirjailija on parempi vaihtoehto kuin olla raapustelematta laisinkaan, on ihan ookoo tuntea olevansa hukassa toisinaan vähän joka asian suhteen. Käsityöt ei edisty kaappien perukoilla, kielitaito ei kohene nukkumalla kirjat tyynyn alla, eikä jääkaappi täyty avaamalla sitä uudelleen viiden minuutin välein. Valkoiset hameet voivat olla petollisia, henkkareiden kannattaisi olla aina messissä, Netflixin voi pausettaa. Tosin, hiusväri on kyllä muuttunut blondimpaan suuntaan, etten nyt menisi välttämättä vannomaan kaiken opin jääneen päähän, ehkä sitten seuraavan vuoden aikana!

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

  1. Ihana blogi sulla, jota onkin tullut luettua lähes alusta asti. Positiiviset postaukses piristää päivää kummasti ja kankeampikin päivä lähtee hyvin käyntiin lueskellessa ihanaa blogia, joten kiitos siitä ja paljon onnea synttärisankarille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, ihan mahtavaa, että täällä on lukijoita ihan alkuajoilta!! Ja kiitos sinulle piristävästä kommentistasi, sait kyllä hymyn huulille! :)

      Poista