8/31/2015

Uusi luuri

"Kyllähä tuolla parit puhelut soittaa.."
uusluuri sydänemojjii
Pitkään kesti yhteiselo minäpuhelin nelosen kanssa, mutta minkäs teet, tekniikka kehittelee uusia mullistuksia, kamera varsinkin alkoi käydä riittämättömäksi omaan käyttöön, harmi kyllä. Lähinnä tätä uuden puhelimen hankintaa on jarrutellut valinnanvaikeus Androidin ja iOSin välillä ja se karu fakta, että monet uusista malleista on aivan jäätävän kokoisia mun pieniin kätösiin. Yritäpä siinä sitten näppärästi viestejä näpytellä, kun koko kapulan ympäri ei sormet yllä, eiii ehkä! Ja missä sellaista valtavaa jöötiä kantaa mukana?!

   No, niinhän siinä sitten kävi, että omppulinjalla jatketaan vielä toistaiseksi! Mä en siis kiikuttanut tätä kaupasta kotia reilulla viidelläsadalla, vaan ahkeran tori.fi kyyläyksen johdosta hoksasin tämän yksilön melkeinpä pilkkahintaan ja täähän oli itte asiassa porukoitten synttärilahja mulle samalla! Mutta oon kyllä tykännyt, neloseen verrattuna toimii sutjakkaasti, nyt vain on iso ongelma suojakuorien kanssa, millaiset tilaan, apua! Eilisiltana selasin reilut 130 sivua takakuoria miniintheboxissa, enkä osaa päättää.. Mutta tämmöistä tosiaan, nähdään taas seuraavassa postauksessa! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

 1. Ostin ite just pari viikkoa sitte saman puhelimen ja oon kyllä nii ilonen, että ostin just tän! ♥ :) Ja sama ongelma mulla, haluisin oikeesti melkeen kaikki kuoret miniintheboxista, koska ne kaikki on vaa nii ihania! ♥ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii vitsit miten kiva! :) Musta tässä puhelimessa parasta on sen sirous ja, ettei se ole aivan mahdottoman jättiläinen! Ja kuitenkin omiin tarpeisiin se on just nappeli ominaisuuksiltaan tällä hetkellä :)

   Ne on niin ihania tosiaan ♥ Mä lopulta päädyin kissakuoriin, toivottavasti paketti nyt tulisi pian!! :D

   Poista