8/12/2015

Tukholma

"Ensimmäinen reissukohteemme"
tukholmavanha tukholmataloja tukholmankaduilla kukkasiapaljon tukholmankadut
Tässä pikku hiljaa on toivottu jäätävästä aikaerosta ja matkarasituksesta, niin eiköhän vähän availla tätä meidän viime viikkoista matkaa, joka starttasi meren ylityksen jälkeen Tukholmasta! Aloitettiin ensimmäinen päivä hyppäämällä metroon suunnaten Södermalmille kirppareita katsastamaan, turistit kartat kädessä yritti suunnistaa. Kyllä me niitä löydettiinkin ja muutamat jutut nappasin mukaan ennen kuin tarvottiin Gamla Stanin puolelle. Ne talot oli niin upeita, kyllä ehdottomasti oli käymisen arvoinen paikka kaikkine turistikauppoineen!

   Meidän hotelli oli ihan Tukholman keskustassa, jotenka oli ihana päästä lepuuttamaan pakottavia kantapäitä Gamla Stanissa pyörimisen jälkeen. Samalle iltaa suunnattiin vielä kiertelemään keskustan liikkeitä sen mukaan mitenkä olivat enää auki, oli kyllä illalla väsy, nukkumattia ei tarvinnut kauaa odotella!

   Toinen ja samalla meidän viimeinen päivä Tukholmassa pyhitettiin ihan kokonaan shoppailulle. Kuului vuorokauteen vähän kulttuuriakin, kun kipaistiin tanssimuseossa mutka pikkusiskon toivomuksesta, mutta muuten kyllä vaatteet vilisi silmissä. Meidän laiva lähti iltapäivästä takaisin kohti Suomea, mistä matka jatkui Helsingin kautta kohti Tallinnaa, mutta ajattelin sen jättää seuraavaan postaukseen, niin kuin varmaan ostoksetkin! Tukholma kyllä ylitti mun odotukset, ehdottomasti haluan toistekin käydä joskus, ihana paikka!

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. Tukholma on kyllä tosi kaunis kaupunki, enkä mä vieläkään voi käsittää et mä tosiaan ite asun siellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä varmasti ikimuistoinen au pair kokemus siellä luvassa, pidä hauskaa ja nauti! :)

   Poista
 2. Tukholma ♥
  Ja tosi ihania kuvia, jäin seuraamaan. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja tervetuloa seurailemaan, toivottavasti viihdyt matkassa! :-)

   Poista