8/02/2015

Mars matkaan!

"Tästä se maailmanvalloitus sitten alkaa"
hyväämatkaa
Huomenna, aamuyöstä kukonlaulun aikaan, meidän matka starttaa ja hypätään veeärrän kyytiin! Seuraavan viikon aikana käydään äiteen ja pikkusiskon kanssa Suomen rajojen ulkopuolellakin, sillä reitin varrella ovat Tukholma ja Tallinna, en malta odottaa! Siitä on niin monta vuotta, kun oon ollut laivallakin viimeksi, sekin oli sellainen päiväreissu vain, jotenka paaljon uusia kokemuksia on toivottavasti luvassa, kun yövytään parit yöt merellä! Eniten odotan varmasti Tukholmaa ja sen tarjoilemia shoppailumahdollisuuksia!
äläunohdapassii
   Tosiaan kello tikittää tiktok, enkä mä ole vieläkään saanut kaikkea pakattua, jotenkin ajatus ei yhtään pysy yhdessä asiassa, vaan pompin bloggerin puolelle suunnittelemaan valmiiksi postauksia. Yh, mä aina otan ihan liikaa vaatetta mukaan, niin nyt kerrankin ajattelin oikein harkiten miettiä asukokonaisuuksia vähän valmiiksi, vieläpä niin, että sama paita kävisi sään mukaan farkkujen tai hameen kanssa. Niin paljon vaikeita valintoja, musta hame vai kuviollinen, tämä vai tuo, en sitten tykkää yhtään pakkaamisesta..
varavirtaa
   Kamera on myös lähdössä mukaan, mutta koska oon sen verran vainoharhainen, että akku loppuisi just pahimmalla hetkellä, niin tadaa, ostin vara-akun! Vähän kyllä hirvittää mitenkä järkälemäisen järkkärin mukana raahaaminen maittaa, mutta jospa sieltä muistoksi parit räpsyt ainakin saisi otettua! Mulla oli kaiken lisäksi pitkä henkinen kamppailu, että minkä objuskan otan, kun koko kokoelman mukaan ottaminen ei houkutellut millään tasolla. Lopulta 40mm pannukakku vei voiton sen pienuuden ansiosta, eiköhän tuolla pärjätä!
matkakaveriii
   Mä yritän ajastaa tänne blogin puolelle parit postaukset ens viikolle, mutta jos vähänkään kiinnostaa reaaliajassa tapahtumat reissusta niin mut löytää instasta taikka snapchatista nimimerkillä anskuujou, jos vaikka lämpenisin jompaa kumpaa päivittelemään! Ja mä innostuin pistämään uusiksi blogin ulkoasun hetken mielijohteesta, mitäs tykkäätte? Mutta ei kait tässä muuta, palaillaan viimeistään viikon päästä, jos ajastukset pettävät syystä taikka toisesta! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

 1. tykkään uudesta ulkoasusta! hyvää reissua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät! :)
   Kiitoksia ♥

   Poista