8/04/2015

Huidellaan jo elokuussa

"Elättelen vielä toiveita hellerajan rikkoutumisesta näillä leveyksillä"
lupiinitkikukassa tittadaaaa katsekaukaisuudessa hiuksetsilmienedessä
Ihan outoa, viimeinen työpäivä oli viime viikolla, mulla alkoi loma! Ensimmäisenä "vapaapäivänä" näin aamulla painajaista, ettei herätyskello soinutkaan ja myöhästyin muka töistä.. Mutta on kyllä ihana ladata akkuja vielä näin ennen koulujen alkua, mikä itse asiassa jännittää mua jo nyt! Tosin vähän tuntuu, ettei tänä kesänä oikein tullut tehtyä mitään, kerran kävin rannalla ja nyt oon täällä reissaamassa, Tukholmassa itte asiassa jos vain tämä ajastus osui nappiin! Mutta siinäpä se, en kyllä kovin montaa päivää muista, ettei ois vettä satanu, hohhoijaa..

   Voi, että mua muutes kismitti viime viikolla yks päivä, kun käytiin Nikon kanssa kiertelemässä huonekalukauppoja uusien patjojen varalta, eikä yhdessä liikkeessä saatu minkäänlaista palvelua. Oltiin ainoat asiakkaat koko kaupassa, ilmeisesti ei nuorena pariskuntana oltu mitään ihanneasiakkaita, ihan eri ääni oli kyllä kellossa, kun äitin kanssa alkukesästä vierailin siellä, sattuipa olemaan vielä sama myyjä.. Tai ehkä tällä oli vain huono päivä, mutta jäi kyllä sellainen ikävä fiilis! Ihan perinteinen tarvitsetteko apua olisi pelastanut tilanteen tai ehkä mun olisi pitänyt itse mennä huikkaamaan, että tuutko kertoo näistä patjoista vähän lisää..

   Sentään kerran kesään sai hametta kiskoa vai miten se menikään. Bongasin tuon henkkamaukan aleista, musta tuo kuvio oli niin veikeähkö! Mutta ei kait mulla muuta, snapista ja instasta mut löytää nimellä anskuujou, mutta nähdään pian myös täällä blogin puolella! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

8 kommenttia :

 1. toi hame on tosi kiva! ja kuvat myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sellainen erilaisempi!
   Kiitos! :))

   Poista
 2. agh, toi on kyllä harmittavan yleistä, ettei nuori pariskunta saa palvelua ollenkaan :C itsekin + moni muukin tähän törmännyt. Auta armias kun joku vanhempi tulee mukaan, kyllä siinä vaiheessa palvelua tulee ovista ja ikkunoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo sanopa muuta! Otti siis niin paljon aivoon, argh! Ja sit huvittavaa on jos vanhemman kanssa on itelle jotain ehtimässä, niin on vähän sellainen olo silloin tällöin, että kumpaa tässä oikein palvellaan..

   Poista
 3. Tosi kiva tuo hame! Mukavasti erilaisuutta tuo nuo napit edessä :)

  jenzkusmile.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vaan miettiny, et pitäiskö ommella vähän kiinni nappien kohdalta, kun oikein jos venyttää niin välistä vilkkuu huonolla tuurilla :'D

   Poista