7/08/2015

Vähän hukassa

"Navigaattorin tarpeessa selkeästi ollaan"
puidentakaapilkistelee uumamakesää kattellaanmuualle painavapää oooomitennättitaivas
Musta tuntuu, että mulla on ollut viime aikoina suunta ihan hukassa tämän blogini kanssa, jotenkin ajatus ollut ihan kadoksissa, että millaisia postauksia haluaisin tänne tehdä. Kevyttä hömppääkö, mielensyövereihin sukeltelua, materialismionnellisuutta, loputtomasti kuvia vaiko jotain ihan muuta, hyppäystä tuntemattomaan, en mä tiedä. Kirvestä kaivoon ei kuitenkaan heitetä, kyllä tämä identiteettikriisi tästä helpottaa, mun mieltä kuitenkin keventäisi kovasti jos kertoisitte mikä on just se juttu, mitä odotatte tältä blogilta? Höpötykset, kuvat, jotkut tietyt aiheet postauksissa..?

   Eikä tämä blogi ole ainut asia, minkä kanssa kompassi ois tarpeen, nimittäin tämä tukka, ei apua. Väriteema vaalea - tumma - vaalea ei vaan toimi. Pitää huomenna yrittää muistaa soittaa kampaajalle ja toivoa, että tälle on jotain tehtävissä. Kyllä näinä hetkinä ihan itkettää, että oi miksi en vain pitänyt tummaa tukkaa punaisilla latvoilla, mutta rämmitään tämä suo nyt kohti vaaleampaa, kun se on aloitettukin, ainahan se tummaksi on taas helppo repäistä. Kauhulla odotellessa, että tuleeko tästä tukasta edustuskuntoista vielä tämän kesän aikana.. Mutta ei kait mulla muuta, nähdään taas! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. Mulla ei ole vastauksia, mutta halusin vaan sanoa, että ihan normaalia tuo. Siis identiteettikriisit, niin blogin kuin hiusten suhteen. :D Ite kärsin viimeksi jälkimmäisesti, mutta bloginkin suhteen nuo tuntemuksen ovat enemmän kuin tuttuja... Ite oon päätynyt niiden pohjalta rajaamaan vähän aihealueita (ja yleensä ulkoasun tuunaamisesta on apua pahimpaan identiteettikriisiin), mutta kun muutoin kirjoittaa blogia juuri siltä tuntumalta mikä itsestä tuntuu parhaalta, niin se on yleensä pidemmän päälle paras ratkaisu. Lukijat kun yleensä lukevat blogeja juuri sen kirjoittajan oman tyylin vuoksi, ja tunnelma saattaa kärsiä jos sisältöä alkaa kovin suuresti suunnittelemaan ja säännöstelemään. Ja mun mielestä on ainakin ihanaa, että vielä on tämmösiäkin blogeja, joissa sisältö on sekalaisempaa ja kevyin mielin kirjoitettua!

  Jos jotain kehitettävää keksin, niin musapalkit eivät aina toimi, kuten nytkään. :/ Johtuu kai siitä ettei tuolla valkoisella musapalkilla pysty jakamaan kaikkia biisejä (esim. VEVOn biisit).

  Enkä tiiä onko tää vaan mun kaverin ongelma (hän laittoi hetken mielijohteesta hiuksiin vaaleita raitoja), mutta aina ei oo helppoa vetäistä vaaleasta takaisin tummaksi, jos hiukset ovat vaalentamisissa kovasti auenneet -> tumma väri ei välttämättä pysy hiuksissa ollenkaan vaan lähtee pesussa pois. :s Mutta mä uskon että sulle sopii hyvin myös vaalea tukka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, etten ole ainut! Päänvaivana on ollut aivan erityisesti, että mitä ylipäätänsä haluan jakaa täällä blogissa, kun kuka tahansa naapurin jorma voi kuitenkin lukea tätä :D Mulla onkin jo jonkin aikaa mielessä pyörinyt ulkoasuun jotain uutta, niin tää voisi olla hyvä hetki toteuttaa niitä, saada jotain uutta tähän touhuun! :)

   Eikä, kiitos, kun sanoit noista musapalkeista! Eihän mulla oo käynyt mielessäkään, ettei ne toimis enää ihan yks yhteen, pitää keksiä jotain uutta niiden tilalle!!

   Hui! :o Tuota en ole ajatellutkaan, oon vaan aina miettinyt, että kyllä sen vaalean aina nyt tummaksi saa.. Toivottavasti se vaalea passaisi, ens viikolla on varattuna aika kampaajalle, jänskättää jo nyt millainen värisekamelska tukasta tulee :D

   Poista
 2. Upeat kuvat:) Kannattaa ihan rauhassa miettiä blogisi suuntaa:) Kyllä se löytyy ajan kanssa:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan vihkonen käydä ostamassa, jonneka voin sitten kirjoitella ideoita vaikkapa postauksiin sun muihin liittyen, toivottavasti se suunta nyt löytyisi tästä pikku hiljaa taas! :)

   Poista