7/17/2015

Synttärikatti

"Meidän vaaveli jo kaksivuotias!"
synddärikatti closenoughkakkuu uudetlelutkäytössä hiirulaiset
Apua, siitä on jo kaksi vuotta, kun Muru tuli meille!! Oikeastihan sen synttärit olisivat olleet joskus tuossa keväällä, mutta koska tarkemmasta päivästä ei ole minkäänlaista tietoa, niin juhlitaan sitä sitten samana päivänä, kun haettiinkin vaaveli. Paitsi mua kyllä nyt häirihtee, kun viime vuonna olin tehnyt postauksen tästä aiheesta heinäkuun 14. päivä, vaikka voisin kyllä vannoa, että se oli 16... No pikku vikoja, ajatushan on se tärkein, kyllä tuo "kakku" näytti maistuvan joka tapauksessa synttärisankarille!

   Ja koska aikaisemmat leluhiiret ovat hukkuneet edellisen kämpän suihkukaivoon tai ylipäätänsä kokeneet karmaisevan kohtalon, niin pitihän sitä uudet ostaa näin synttäreiden kunniaksi! Kyllä se niiden perässä veti rallia ympäri huushollia eilisen illan, että taisipa olla mieleiset! Mä vielä mietin, että ottaisko sellaiset kilisevät pallot, mutta eihän täällä olisi ollut hetkeäkään hiljaisuutta sen jälkeen.. Mutta tällaista tällä kertaa, nähdään taas pian! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

8 kommenttia :

 1. voi miten söpöö järkkää kissalle synttärit ja tehä kakkukin :') ♥ mäki joskus pienenä tein mut en oo monee vuoteen tehny! onnee teiän kisulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en pienempänä tällaisista välittäny ainakaan muistaakseni :''D Noooo Muru on meidän pikku lellivaaveli, että mun puolesta ens vuonnakin "kakku" tehdään :D

   Poista
 2. Paljon onnea söpöläiselle! Tämän vuoden marraskuussa on meidän koiran sytymäpäivät! Ja aika hauska sattuma, koska ne on samana päivänä, kun munkin synttärit on :D.

  http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! Vähänkö kivasti on sattunut teidän synttärit! :)

   Poista
 3. Paljon onnea kisulle! Meijn vaavelit täytti jo 10vuotta..... *herkistynyt emoji*

  maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Voii miten suloinen kaveri! Ihana kakku ja lahjat, mahtoi olla sankari mielissään :)

  VastaaPoista