7/28/2015

Mikäkin toimistotäti

"Tänä kesänä neuletakit eivät ole ehtineet talviteloille"
neitilankku polkusankari metisssälymyilee copy lasiteitipu
Apua, mihin tämä kesä on hujahtanut!! Mulla on enää tasan kaksi työpäivää jäljellä, sitten voidaan taputella välivuotta olkapäälle hyvillä mielin, ohi on! Ja mä oon ihan innoissani, kun ulkomaanmatkailukokemukseni ovat rajoittuneet ainoastaan Haaparannan Ikeaan, niin nytten vähän avartuu tämä munkin maailma astetta isommaksi. Matkat on varattu Tukholmaan ja Tallinnaan elokuun alkuun, en tiedä ajastanko postauksen tai pari tuolle ajalle, kone ei ole lähdössä mukaan, kameraan sen sijaan ostin ihan varta vasten vara-akun, jos sitä vaikka jaksaisi mukana raahata niin kuin paraskin turisti! Mutta kaikki vinkit, paikat, missä kannattaa käydä kyseisissä kaupungeissa otetaan vastaan, ei sillä, että mulle pelkkä metro on jo itsessään elämys..

   Tosiaan mun kuvitelmat ihanista kesäasuista on ihan romuttuneet, kiitos Suomen kesän, yli puolet kimpsuista lojuu käyttämättä jossain sohvan ja lattian rajamailla.. Neuleet päällä viipotetaan näillä korkeusasteilla menemään, ehkä siellä etelämmässä sitten pääsisin kiskomaan hametta ilman kananlihaefektiä koivissa, toivossa on hyvä elää! Mutta ei kait mulla muuta tähän hätään, pitää tuossa viimeistään viikonlopun aikana avartaa varmaan hieman lisää tuosta tulevasta matkasta muutamalla sanasella, nähdään taas pian! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

8 kommenttia :

 1. se on kyllä surullista, ettei tänä kesänä oo hirveesti kesäsiä vaatteita voinu käyttää ilman jäätymistä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon yhtenä päivänä vaan shortsit jalassa ollu ja sillonki paleli!! >:(

   Poista
 2. Mulle in iskenyt jo monia kuumeita ja kurkkukipuja tän kesän aikana, kun vähän ulkoilutti kesävaatteita :(. No mulla jatkuukin sitten pian koulu ja ei nyt vaan kertakaikkiaan jaksais tehä mitään! :D

  http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

  ps. tosi ihania kuvia! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, on se tämäkin kyllä kesä, kun ei voi ilman vilustimisvaaraa kesäkimpsuissa ulkona kulkea!! :l

   Kiitos! :))

   Poista
 3. Ihania kuvia! Tosiaan harmi, ettei niitä kesävaatteita oo hirveesti päässyt käyttämään.
  Molemmissa kaupungeissa kannattaa muuten vanhassa kaupungissa käydä, ihania paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, mä justiinsa Tallinan kartasta silmäilin, että minnekä päin tulee, siellä ainakin varmasti piipahdetaan toivottavasti! :)

   Poista
 4. Hei upeus! Sua odottaa haaste blogissani! :) http://miira-kertoo.blogspot.fi

  VastaaPoista