6/01/2015

What's up?

"Poristaanpas vähän kuulumisia"
pohtivakatti
Kauhukatin uudet kujeet, uunin päällä kelpaa kellotella, jääkaapin päälläkin viihtyy. Otti ihmeen hyvin muuton porukoitten luo, vetää rallia uusien karvakamujen kanssa, matot rutussa luonnollisesti. Tosin taitaa Muru olla katkerana nahkasohvan karmeasta kohtalosta, kun ovien karmit ovat uusi villitys, uskallakin..
raperperiipiiras
   Kesäkuu, vielä yli viikko lomaa jäljellä, vettä sataa. Toivottavasti loppuviikosta paistaisi aurinko, pitäkää säätiedotteet kerrankin paikkansa, käytäisiin Ikeassa ostamassa huonekaluja ihan tositarkoituksella, en osaa päättää haluanko valkoista vaiko tummaa, nukkamatto on ainakin pakollinen ennen kuin muutan taas mieltäni. Ja ikioma läppäripöytä, siitä ei tingitä.
hukkanuuskutteleemaata
   Vihdoinkin saa huokaista, ottaa rennommin, plösähtää sohvalle, muuttohärdellin pahin vaihe ohitse. Muuttokuormaa viety uuteen kämppään pariin otteeseen, vanhan avaimet luovutettu haikein mielin. Tuntuu niin oudolta, kun uusi koti odottaa parin sadan kilometrin päässä, parempi puoliskonikin on kesätöissä kauempana, orpoa nukkua yksin, onneksi on Muru.
lättylettu
   Joka päivä on ainainen vaatekriisi, muka yritin järjestellä jätesäkkiin a kesäkimpsuja, beehen kenkiä, mutta toivotonta, kaikki on hukassa, onneksi on pikkusiskon vaatekaappi. Vanha huoneeni on yksi iso kaaos, mun tavaroiden pitäisi tällä hetkellä mahtua hyllyssä kolmeen tasoon, mission impossible näin lievästi sanottuna..
minisateenkaari
   Mitä teille kuuluu? Mulle kuuluu hyvää.


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti