6/22/2015

Meidän juhannus

"Sinne meni juhannus vuosimallia 2015"
lippuheiluu juhannustulijameni polttaaliekitrovion joomaisemaa juhannusiltaa limpparitjamakkarat
Heipsankeikkaa! Me vaihdettiinkin maisemaa Nikon kanssa tuonne Oulun suunnille juhannukseksi, nyt on vietetty ensimmäiset yöt uudessa kämpässä, melko huisia! Eikä tarvinnut makuupussin kanssa lattialle majoittautua, kun peräkärryllä raahattiin divaanisohva sinne, kyllä tämä sisustuspuoli tästä pikku hiljaa etenee! Tällä hetkellä se, kun on sellainen jätesäkkiparatiisi, että huhuh, eikä makkarissa taikka olohuoneessa ole edes vielä lamppuja katossa, pikku vikoja. Mutta kyllä se kämppä on ihana, eiköhän me siellä ainakin toivottavasti viihdytä, kunhan syksyllä "varsinaisesti" muutetaan sinne koulujen alkaessa!

   Mutta niin, itse juhannuksesta, piti ihan googletella, että mitä tapahtumaa sitä Oulusta oikein löytyy, kun homma uhkasi mennä ihan sohvalla plösöttelyyn! Käytiin me kahtomassa kokon polttoyritystä, ei maltettu jäädä kahtomaan, että syttyikö se sitten lopulta kunnolla liekkeihin, torimaisemissa syötiin jäätelöä, ajeltiin ympäriinsä autolla maisemia ihaillen, paistettiin makkaraa porukalla yöttömässä yössä ja loppuyö menikin mukavasti katellen Kimmoa, melko bueno tällainen vähän rauhallisempi jussi! Toki talviturkki olisi ollut kiva heivata veke, mutta ei kyllä näillä lämpöasteilla, hyrr! Mitenkäs teidän juhannus oikein meni? :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

 1. sun juhannus kuulostaa kivalta! mulle tuli tosta kokkokuvasta mieleen ihan joku maalaus, kun toi ilma väreilee tolleen hienosti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosissaan kiva! :)
   Mä en itte asiassa edes ajatellut/huomannut, niinpä tekee, aika hauska!! :D

   Poista