6/15/2015

Koiravahtina

"Niin missä se vahtikoira olikaan..?"
ronironkeli

 Apua, kylläpä päivät ihan hupsahtaa ohitse huomaamatta, mutta täällä ollaan taas! Lomat on lusittu omalta osaltani jo, mutta koko muu huusholli pakkasi kimpsunsa kasaan hurauttaen hieman etelämmäs sitä kesää ettimään. Niinpä niin, pahimmassa teini-iässä ensimmäinen ajatus olisi ollut, että nyt hei pidetään bileet, mutta kai musta on tulossa vanha, kun Nikon kanssa lauantai-ilta vietettiin leppoisasti Disney Channelin ääressä vai miten se menikään.. Ja sunnuntain kohokohta oli luonnollisesti Finiaksen ja Ferbin tähdittämä leffa, parasta.

lenkilläbongattua
hukkaonmasis

   Koska mä olen enemmänkin kissaihmisiä, eikä koirien kouluttaminen ole erikoisalaani, niin tuo isompi kaveri meni suosiolla koirahoitolaan, sehän olisi kiskonut mua pitkin maita ja mantuja, että se siitä rauhallisesta iltalenkistä. Mutta tämä pienempi karvaturri, sen kanssa on ollut ihan mukava löntystellä lenkillä, paitsi kello kuuden jälkeen aamulla ennen töitä vesisateessa, kun silmätkin olivat vielä puoliummessa.. Jospa huomen aamulla aurinko paistaisi ja linnut laulaisi, aina saa toivoa!

   Ja hei missä se mun ihana kesä on?! Niin on kylymä, että topparukkaset kädessä olen maantietä tarponut pari viimeistä päivää, nyt on hei kesäkuu puolessa välissä, ei jestas.. Ei taida ihan jussina talviturkki lähteä tätä menoa, hyrrr! Nytkin olen kääriytynyt tiukasti viltin syleilyyn, jotenkin on sellainen kutina, että uuniin pitäisi eeeehkä pistää vähän pökköä pesään!

onvähänkellertävää hukkapukkakoiruli

   Niinsiis porukoittein tykönä asustelen tosiaan tämän kesän ihan näin loppuselvennykseksi ja täällä pidän nyt taloa pystyssä yksinään vielä pari päivää, kun muut reissailee. Ei parane kahtoa mitään kauhuleffoja, ettei mielikuvitus lähde vain laukkaamaan, huhuh! Suunniteltiin me Nikon kanssa, että mentäisiin tässä lähiaikoina mahdollisesti yöksi sinne uuteen kämppäämme, mutta kun ei olla sänkyä taikka sohvaa vielä raskittu ostaa, niin majoitus olisi tyylikkäästi patja ja/tai makuupussi, hehe! No, kunhan se on asuttavassa kunnossa ennen koulun alkua, niin bueno! Mutta tällaista tosiaan tänne kuuluupi, kohta pitäisi jaksaa lähteä iltalenkille, vettä sataa totta kait, nähdään taas piakkoin! :)Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti