6/03/2015

Herkuttelupäivä or not

"Tänään opittua, tex-mex ei niin ole tehty mua varten"
nääkömietoja texmexannika näyttääpäsjuustoiselta herkkuiltapalanaminam
Heippa! Käydessäni eilen ystäväiseni Julian luona, mieleeni jäi ärsyttävästi kummittelemaan idea tämän pikkusiskon tekemästä ruuasta ( taco kana peti ), pitää itsekin ehdottomasti kokeilla! Niinpä minä tänään ihan innoissani lähdin toteuttamaan päässäni pyörivää mielikuvaa herkullisesta päivällisestä, kahtokaa nyt miten tuossa vaiheessa vielä hymyilyttää pitää yhtä pientä nacho chips pussiakin kädessä.. Nimittäin, kun se maistelun h-hetki sitten viimein koitti, oivoi sentään, maitoa taisi kevyesti mennä enemmän kuin itse ruokaa, hupsis!

   Mä en vain tajua kuinka sain siitä niin kamalan tulista, vaikka oikein tarkasti valikoin miedoimmat mahdolliset vaihtoehdot kaupasta mukaan, ehkä mun on vain hyväksyttävä se tosiasia, ettei tex-mex ole mua varten.. No aina ei voi onnistua, mutta sentään iltapala oli herkullista kuin mikä, kuppi kaakaota ja kunnon täytetty sämpylä! Olettekos te muuten tulisen ruuan ystäviä vaiko samanlaisia "apua suu palaa, äkkiä maitoa tänne ennen kuin liekit lentää" kuin minä? :D

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

  1. Hahah, mulla on sama juttu tulisten ruokien kanssa. En pysty syömään oikein mitään tulista tai heti pitää hakea maitoa yms. Oliko se ruoka muuten hyvää jos sivuuttaa tulisuuden? Mun yks kaveri hehkuttaa paljon tota ruokaa ja haluaisin itsekkin maistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä, ihan yllättynyt olin!! Pitäisi vain keksiä miten tuosta "miedosta" saisi vielä miedomman version.. Mutta voin suositella, kokeile ihmeessä! :)

      Poista