6/04/2015

Harmaa hiirulainen

"Maantienharmaa on tämän päivän teemamme"
eiollakeskellätietä harmaahiiirieksytielle kivaaonistuaasfaltilla maanteidenhiiri
Moiksun! Mä vielä muistan kuinka aluksi kauhistelin hirrrveästi tätä napa näkyviin trendiä, että joo tuohon en kyllä lähde mukaan kuuna päivänä, pysykööt vyötärön seutu visusti piilossa! Mutta tässä sitä ollaan, ihan seitsemännessä taivaassa olin, kun kirpparilta löysin harmaan crop top paidan kahdella eurolla, heti piti saada käyttöön. Muutenkin tuntuu, että tätä menoa olen leikkelemässä kaikkia vähänkään vanhoja paitojani astetta lyhyemmiksi, näin sitä mieli muuttuu, aika hassua!

   Maalla on mukavaa, ei ole ketään ihmettelemässä, kun säädän jalustan kanssa bussipysäkillä. Paitsi tietenkin ajoitin taidokkaasti tämän pienen kuvaustuokioni, kun ihmiset pääsee töistä, riitti ohitsekiitäviä autoja ja kummastelevia katseita, mitäs pienistä.. Ja oli ihan jumalaton tuuli, mutta oli ihan sellainen fiilis, että tänään on jumantsuukeli hamepäivä, sai siinä toivoa lisäkäsiä, kun hattu oli karata ja helma hulmuta korvissa! Että tällaista, mitäs te tykkäätte asusta? :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Nättejä kuvia! Ja sama juttu näiden crop toppien kanssa. :D Eilen ostin itsellenikin kaksi vaikka aiemmin niin yökkäilin mokomille...

  VastaaPoista
 2. Vitsi miten kiva löytö! Itse en vaan koe crop toppeja kovin mukaviksi, ehkä mäkin lämpeen niille vielä joskus :-D
  kauneudeksijenica@blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kesti pitkään lämmetä näille, ehkä säkin kohta huomaat hamtraavasi näitä :D
   Hameiden kanssa ne on musta parhaita! :)

   Poista