5/04/2015

Uudet kutrit

"Adios hampuusilatvat, ei tule ikävä teitä"
pätkästytukka aurinkokinpaistaa
Heipodidei! Tässä tämä nyt olisi, astetta freshimpi tukka ilman kammottavia hampuusilatvoja! Okei, mä vähän jänistin kutkuttavasta long bobista istahtaessani nätisti siihen kampaajan armoille.. Mutta kyllä niitä senttejä silti lähti reilusti, kun sanoin, että kaikki huonot latvat nipsnapsveks, äitiä lainaten, sehän on uusiutuva luonnonvara, jos pituus alkaa harmittaa jälkikäteen. Tosin nyt näitä kuvia katsellessa mietityttää, että olisiko sittenkin vain pitänyt repäistä kerralla kunnolla ja napsia enemmäkin poies, mutta tykkään kyllä toisaalta näistäkin!! Mitä mieltä te olette?

   Seuraavaksi vuorossa olisikin operaatio värjäys.. Mä ensin ajattelin uhkarohkeana, että kyllä minä kotikonstein värjään ihan itte, kun vinkkejäkin sain matkaani, mutta nyt illan aikana tuli kyllä pupu pöksyyn ja taidan suosiolla ottaa huomenna puhelinta kauniiseen käteeen varatakseni aikaa ammattilaisen käsiin! Jos sitä vähän vaalennusta saisi tähän taas tummaksi karanneeseen kuontaloon, joku liukuvärjäys latvoissa olisi kiva olla jatkossakin, mutta kattellaan mitä tästä tullee vai tulleeko mittää! Tämmöinen tukka tässä vaiheessa, eipä mulla muuta kuin nähdään taas pian! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

 1. oii sun hiuksista tuli tosi kivat!! :) ♥ innolla ootan millaset niistä tulee värjäyksen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos ♥ Vähän meinaa vielä olla totuttelemista tähän astetta lyhyempään pituuteen, mutta on kyllä eri kevyt ja terveenoloinen pitkästä aikaa! :)
   Sain huomiselle ajan värjäykseen, jännittää jo nyt, että lähteekö suosiolla vaalenemaan ja mitä lopputulos tulee olemaan!!

   Poista