5/03/2015

Tukkakriisipä hyvinkin

"Niin, mitäs uutta sitä tällä kertaa tukalle oikein keksisi"
armotononkriisi
Taas on se aika vuodesta, kun kampaaja-aika on varattuna huomiselle, eikä lamppu päässä väläytä valon pilkahdustakaan, että mitäkä tuota osaisi toivomuksia heitellä. Latvat on suoraan sanottuna ihan jäätävät hamppuriekaleet, ihan itkettää ajatus, että senttejä tulee lähtemään reilulla kädellä! Se on tämä ikuinen tukan kasvattamisdilemma, juuri, kun saa pituutta lissää, niin nipsnaps sanoo kampaajan sakset ja taas se alkaa operaatio pitkä tukka..
hamppulatvat
    Siispä, pituudesta en haluaisi lähteä karsimaan radikaalisti, kun muutenkin tässä tarkoituksena olisi kasvatella kuontaloa hitaasti, mutta varmasti. Otsista en halua, kun isolla vaivalla olen päässyt siitä eroon monien vuosien jälkeen, mutta nämä jämät tahtovat olla ärsyttävän kurittomat ja karkailla isona möykkynä silmien päälle, argh! Eripituistakin tukkaa löytyy vaikka muille jaettavaksi, koska yhteen aikaan villityksena oli saada kerroksittain leikatut hiukset ja näillä on muutenkin huonona tapana olla lättänät juuresta.. Mitä uutta tähän sitten muka keksisi, kun pituudesta en raskisi luopua, enkä myöskään oikein lämpene otsatukan paluullekaan, mun aivot lyö ihan tyhjää!!
tässätilanteessaollaan
   Ja toinen ongelma, tämä auttamattomasti kulahtanut väri.. Mulla on aika varattuna vain hiustenleikkuuseen huomiselle, mutta tarkoituksena olisi kysellä tuomiota värjäyksen suhteen. Punaiset latvat oli kivat, mutta näin vuoden jälkeen olo alkaa olla meeh ja tumma tukka on ärsyttävä juurikasvun suhteen, sitä, kun on blondi! Operaatio vaalennus kammottaa suuresti, en osaa päättää olisiko vaaleampi ruskea jonkinnäköisella liukuvärjäyksellä kiva vai pitäisikö radikaalista pyrkiä takaisin blondiuden juurille ( mutta sitten mun uus tumma kulmakynä menisi ihan hukkaan :''( !! ). Ei sillä, että tämä tukka alkaa olla yksi iso tikkurilan värikartta, tasaista väriä ole nähnykään pitkään aikaa, plääh! Ei teillä sattuisi olemaan ideoita leikkauksen ja/tai värin suhteen? :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Haha, mä tappelin ton saman ongelman kanssa kuukaus sitte. Hiukset oli kumminki nii huonossa kunnossa, että annoin kampaajan vetästä kaiken huonon pois ja huh, puolet melkee lähti... Onneks on kasvanu jo jonkuverran takasi! Värjäämisen oon lopettanu kokonaan, tekee pahaa ees aatella niitä myrkkyjen määriä niissä väreissä, en yksinkertasesti vaan haluu mun kehon olevan käsittelyssä semmosien tököttien kanssa, hyh! Onneks oma väri on ihan jees, sitä oon kasvattanu takasin tässä jonkunaikaa ja korvan kohalla jo mennään.
  Mulla ei kyllä tullu mitään ideoita sun hiusten suhteen, mun mielestä toi nykynen väri on tosi jees! Toisaalta ymmärrän sen kyllästymisen määrän, kun on kauvan ollu sama hiustyyli ja lisäks toi blondijuurikasvuongelma :/ Juttele sen kampaajan kanssa ja kysele mikä sulle vois sopia, kyllä te jonku kivan tyylin löydätte!
  ps. En tienny että oot luonnostaan blondi, suoraansanoen mulle iske kauhee mindfuck ku luin ton, hehe :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, varmaan munkin kannattaisi antaa lupa leikellä kaikki huonot pois! Nää on niin kuivat ja kärsineet, että.. Joo muakin kammottaa hiusvärien kaikki ne myrkyt sun muut, siksi tämä ainainen juurikasvun värjääminen onkin niin ärsyttävää, kun on tavallaan pakko iskeä sitä tököttiä päähän vähän väliä! :D

   Itekin oon tykännyt tästä väristä ja kauan oonkin viihtynyt suht tummassa tukassa, mutta nyt keväällä on alkanut vaivata ihan kunnolla, että nyt jotain uutta kiitos! Toivottavasti kampaajalta löytyisi tosiaan kivoja ideoita, mä oon selannut ihan hulluna kuvia eri hiustyyleistä, mutta oon ihan pallo hukassa..

   Joo ihan pienenä oli ihan valkoiset haituvat, tosin nyt taitavat olla lähempänä maantietä jo.. Ei oo pitkään aikaan ollut omaa väriä, niin ihan jännittää millaiset ne ois nykyään :''D

   Poista
 2. Minä sanoisin että vaaleamman ruskea tukka ja reilusti lyhemmäksi, sellanen trendikäs long bob malli! Minusta sulle sopis jotenki niin hyvin, mut ymmärrän toki jos haluut kasvattaa! Itsekin kasvatan aina vuoden, ja näihin samoihin aikoihin kevättä napsasen olkapäille saakka just tollasen long bobin. Just nauroin ku instagramista aloin kattoon viime viikolla kun leikkasin tukan että mihinhän aikaan se oli kun viime vuonna leikkasin, niin 52 viikkoa eli tasan vuosi sitten! :D Mut värjäyksen kannalta päädyin itekin lähemmäs omaa sävyä, mullakin ollu tummat siitä asti kun muistan vaikka oikeesti on blondit. Suosittelen värjään kesää kohti vaaleemmaks koska aurinko haalistaa kuitenkin, sit se sais ns. luvan kans vaaleta kesällä :) tätä jatkuvaa juurikasvurumbaa en vaan kestä. Laita sit hei kuvaa tänne mihin päädyit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, sellainen olisi toki uusi ja fresh näin kesää ajatellen!! Ja jos tätä saisi tosiaan vaaleamman ruskeaksi niin eiköhän se aurinko tekisi oman osuutensa vaalenemisen suhteen, astetta lähempänä oltaisiin taas sitä omaa väriä! Pitää muistaa ottaa oikein sellaiset ennen ja jälkeen kuvat!! :D

   Eikä, sattuipa sulla hauskasti tuo tukan leikkuu!! Sattuukohan ens vuonnakin samoihin aikoihin? c;

   Poista
 3. Ootteko muuten löytäny asunnon jo ja mistä kaupungista, vai haluutko kertoo kaupunkia blogiin ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo löydettiin se nyt tässä aika vasta, Ouluun ollaan muuttamassa opiskeluitten perässä! :)

   Poista