5/28/2015

Parit ostokset

"Uusimmat lompakon kevennyksen aiheuttajat"
Huhhuijaa, kun kiirettä meinaa pukata, eihän tämä yhtään lomalta tunnu, kun koko ajan pittää pää kolmantena jalkana olla menossa! On viimeiset muuttohässäkät pahimmillaan, loppusiivous eritoten, avainnippuun noudettiin Oulun suunnilta uuden kämpän avaimet, Nikon pääsykokeet ja valmistujaiset vielä samaan nippuun, niin ei ole kyllä kahdesti tarvinnut miettiä, että mitäköhän tässä oikein tekisi! Mutta ajattelin nyt tähän väliin tulla julkaisemaan pitkästä aikaa muutamia uusia, superkivoja juttuja viime viikonlopulta!
sneakupeakyvyö
   Ostin nelly.comista ihan varta vasten uuden mekon Nikon valmistujaisiin, mutta yksivärisyytensä puolesta se tarvitsi jotain blingblingiä kaveriksi. Ja voila, Seppälässä oli -20% kampanjat käynnissä, eikä tälle vyölle jäänyt kuin vähän päälle viisi euroa hintaa. Ainut vain, että mun pikkusisko osti samanlaisen, mutta kultaisena ja voi että sekin passaisi niin nätisti siihen mekkoon, äää, valinnan vaikeushan tässä iskee!!
hattarapilvi
   Lämpömittarit huitelee sillä paremmalla puolella ja mun käsiin kirppareilta tarttuu neuleita, mikä meni pieleen? Mutta, kun tämä oli niin ihanan hempeän pinkki, pehmoinen kolmen ja puolen euron hattaraunelma!! Ja voi sitä ilon määrää, kun kotona huomasin, että rinnuksilla oli keltainen likaläikkä, joka kummasti kyllä lähti veke, kun minä vahingossa unohdin paidan likoamaan lavuaariin abouttirallaa koko Euroviisujen ajaksi..
biksujajeeonkotäydellisetentii
   Mun täydellisten bikinien metsästys on tainnut tulla päätökseensä vihdoinkin! Henkkamaukalta nappasin nämä mukaan pitkän harkinnan jälkeen, kun toisia ei kuitenkaan raski samalle kesää ostella.. Toivottavasti nyt ajavat asiansa, aivan erityisesti tykkään tuon yläosan väristä, niin makia! Mutta nyt täytyy kyllä laitella konetta kiinni, että jaksaa huomenna korkkareilla päivän hoiperrella ja kakkua mässätä Nikon valmistujaisissa, onnea hei teille muillekin valmistuneille! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti