5/18/2015

Kirppishaukan paluu

"Osta vaaleat farkut ihan vain kesää varten, check"
suortuvaeikarkaanaamakke tukkaeikiitossilmille kauankaivattupepsodenthymy autonperäkonttionparasjalusta kylläsekesäsieltätullatupsahtaa
Heippaa! Meikäläinen on normaalisti sellainen kirpparihaukka, joka ravaa siellä abouttirallaa kerran viikossa koluamassa loosit läpi, mutta nyt viime aikoina olen säästänyt ne muutamatkin eurot ja ollut suosiolla käymättä kiertelemässä, ettei tulisi paha mieli, jos sattuisikin jotain kivvaa olemaan.. Mutta nyt taas eksyin sinne ja oii, löysin kuvissa näkyvät River Islandin korkeavyötäröiset farkut, joissa hinta ei päätä huimannut, neljä kokonaista euroa, voitto! Noissa tosin on hongankolistelijoille sopiva pituus, kaventamisen varaa myös olisi plusmiinus pari senttiä säärissä, mutta saa nähdä jääkö nuo tuollaisiksi vaiko jaksanko operoida ompelukoneella, ainahan niitä lahkeita voi käännellä eiku! Mutta voi vitsit, että ovat ihanan vaaleahkot näin kesää silmällä pitäen!!

   Iiiks, muuttoa pitäisi saada alulle, meillä on täällä täysi kaaos, kun tyhjiä pahvilaatikoita on ympäriinsä, ne oli kyllä siististi pinossa, mutta Muru elää unelmaansa poukkoillen niissä päättömästi.. Ja kyllähän me kierreltiin äiteen kanssa jo viikonloppuna huonekaluliikkeitä läpi vähän sillä silmällä, että mitkä pääsisivät hankintalistalle asti! Tarkoituksena olisi tosiaan uusia oikeastaan vähän kaikkea, näistä vanhoistakin pitäisi päästä eroon, kissan raapima nahkasohva, anyone? Mutta ei kait tässä tämän kummempia tähän hätään, nähdään taas! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. ihanan kesäisiä kuvia! ja tosi hyvän löydön teit noitten farkkujen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se kesä tulee!! :))
   Ja nuo farkut on vielä tosi ihanat päällä, niin pehmeät jotenkin!! :D

   Poista
 2. Voi että, kateellisena kuolailen muiden upeiden kirppislöytöjen perään kun itseäni en saa otettua niskasta kiinni ja käydä koluamassa ne kirpparit!:D Sopivatpa hyvin nuo farkut sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, sun pitää nyt kyllä ottaa oikein tehtäväksi käydä penkomassa kirppareita läpi!! :D

   Poista
 3. Tykkään itsekkin paljon käydä kirppiksillä ja tässä viikonloppuna pidetään omaa kirppistä :D
  http://kakkujaunelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, vähänkö kiva!! Toivottavasti saat myytyä paljon tavaraa! :)

   Poista