5/01/2015

Kastehelmeä keittiöön

"Nyt vain puuttuu enää ne naposteltavat karamellit.."
ajatonondesign kastehelmeätiskikaappiin
Heidoo! Nyt, kun vapusta on selvitty niin eiköhän siirrytä ihan muihin asioihin, kuten esimerkiksi tähän mun viime viikkoiseen uusimpaan hairahdukseen. Meillähän ei silloin muuttaessa tähän yhteiseen kämppäämme ollut mitään sellaista varsinaista "sarjaa" astiastossa, mitä oltaisiin lähdetty keräilemään, ihan perusikealla mennä porskutettiin tyytyväisinä. Mutta voi auta armias, kun jouluina sun muina alettiin saada tätä Iittalan kastehelmi -sarjaa lahjaksi, olin ihan myyty niiden ihanuudesta! Löytyy harmaata sävyä niin jälkiruokakipoista, kynttilälyhdyistä kuin pienistä lautasista, oikein mielelläni kyllä haluan tätä sarjaa saada pikku hiljaa lisää!

   Tosin, kun äitee tarjosi sen Anttilan -40% alelippusta mulle, niin ensimmäisenä mielessäni oli ne perinteiset Iittalan kartiolasit, että nyt ne pääsee meidän tiskikaappia koristamaan! Mutta, kun sinne astiastohyllyille eksyttiin, niin sormi suussahan siellä ihmeteltiin, apua täällä olisi tällaista ja voi, kun tämäkin ois niiin kiva! Ja sitten, kun olin napannut syliini pitkän pohdinnan jälkeen sellaisen isomman puoleisen kastehelmikipon, niin siinäpä olikin ilkeän näköiset saumat, plan been vuoro..

   Loppujen lopuksi kassalle kiikutin hymyssä suin kirkkaan kulhon, eikä hintaa jäänyt kuin 14 ja risat euroa, not bad! Toki harmaahan olisi ollut sävy sävyyn edellisten kanssa, mutta on tämäkin kyllä niin nätti ja kerta kaikkiaan kaunis, eikä sitä harmaata väriä sitä paitsi ollut edes vaihtoehtona, joten näillä mennään! :)

Keräilettekö te jotain tiettyä astiastoa? :)


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. Mä oon ihan rakastunut noihin kastehelmi-sarjan tuikkukipoille! Ne on i-h-a-n-i-a!

  http://c-duracell.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin haalia vaikka ne kaikki syötävän suloiset värit! :*

   Poista
 2. Kastehelmet on kyllä ihania, mut mun sydämen on erityisesti sulattanut Taika ja Satumetsä -astiat :) ♥

  VastaaPoista