5/24/2015

DIY nilkkurit

"Ratsastussaappaiden uusi elämä"
saapikkaatennen
Mun ikivanhat ratsastussaappaat vuodelta nakki ja pottumuussi, tarkoitus oli laittaa ne kirpparille tyrkylle, mutta yläosa olikin toisesta kengästä kaapissa pölyttyessä kulunut käyttökelvottomaksi. Siinä niiden karmeaa roskiskohtaloa voivotellessani, äiti heitti nerokkaan ehdotuksen, että leikkaa varret pois! Kyllä jännitti kiskoa koon 33 ( pakko kait noissa koko heittää, vai?! ) kenkiä jalkaan, että mahtuukomahtuuko, whaaat, sopivat, jesjes, missäs ne sakset olikaan?
söpötkenkulituudet
   Melko vapaalla kädellä napsin varret pois, mietinnässä on kyllä ollut, että leikkaisinko tuota "kohorajaa" pitkin tuollaisen ei-tasaisen reunan, mutta tykkään kyllä näistä näinkin! On muuten passelit sadekeleillä, kun pitävät vettä, helppo sujauttaa jalkaan, eivätkä lompsu aivan miten sattuu! Näillä mä oon lompsinut ihan kaupungillakin ja hyvin ovat palvelleet tähän asti, tämä on niitä sarjassamme hyviä neronleimauksia!
lopputulosnilkkurit
   Ehkä oli ihan onni onnettomuudessa, kun talvella kuolailin tämän tapaisia nilkkureita, joissa oli vain se joustinosuus ja ne loppuunmyyntiin nokan edestä, kun olin klikkaillut ostoskoriin asti.. No mutta lopputuloshan on ainakin melkein close enough sellaiset, kyllä mulle nämä kelpaavat paremmin kuin hyvin toistaiseksi! Mitäs te tykkäätte ratsastussaappaiden uudesta ilmeestä? :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

  1. Hei toihan on aivan mahtava idea! Ittellä ollu kaapin uumenissa pölyttymässä myöskin vanhat ratsastussaappaat, joissa liian tiukka varsi nykyään. Jos niistäkin leikkelisi söpöt nilkkurit, hihi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, kokeilehan varsin leikata, niistä voi tulla yllättävänkin kivat! :)

      Poista