4/19/2015

Sadetta piisaa

"En oiskaan halunnut tehdä yhtään pidempää lenkkiä"
uskollinenpolle näitäkuravellikelejä näyttääihansyksyltä
Onnettoman lyhyeksi jäi minun pyöräilyreissu. Ensiksi sitä tuli vetkuteltua tovi jos toinenkin, että viitsinkö lähteä ollenkaan, varmasti on pyöränkumit veltot lörpäkkeet talven jäljiltä, pumppukin on taas hukkunut jonnekin, mistä sitä ei varmasti osaa etsiä, pitäisikö sitä kuitenkin lähteä, kun aurinkokin noin nätisti jaksaa paistaa. Sitten, kun ajatukset olivat viimeinkin sillä taajuudella, että kyllä minä nyt polkemaan joudan ja rappuset alas saakka olin päässyt, niin johan se sadeukko ripotteli muutamia pisaroita uhkaavasti. Pyhpah, sanoin minä ja kamera repussa läksin pyörällä läheiseen puistoon, ei sitä mistään sokerista olla tehty!

   Harmi vain, ettei se kuuro siitä minnekään hävinnyt, paheni vain, äkkiä takaisin kotia tutun ja turvallisen sohvan nurkkaan viltin alle! Kumman pirtsakoita kuvia tarttui kuitenkin mukaan puiston uumenista tai sitten se on tuo photoshopin maaginen kosketus, joka niitä ihmeitä tekee.. Ensi viikko meneekin mukavasti perjantain tenttiin kertaillessa, viimeisiä viedään jo!! Ei kait tässä muuta kuin ihanaa alkavaa viikkoa ja nähdään taas! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. Wautsi, hyvät kuvat oot saanu napattua jälleen! Harmi että sadekuuro yllätti, hyvä silti ettet luovuttanut heti ;) Täällä on ollu ihan mahtava ilma tänään, aurinko paistanu miltein pilvettömältä taivaalta. Sen kunniaks kävin itekki lenkillä, tosin ihan jalkaisin ja sään innoittamana juoksinkin ekaa kertaa ihan kunnon pitkän juoksulenkin, huh 9km meni hetkessä noi upeessa ilmassa!! Oikein hyvää alkavaa viikkoa sullekkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, olisi jääny kuvat ottamatta! ;D
   Ohops, sinähän oot pitkän lenkin juossut, mutta kyllähän se jalka varmaan luistaa toisen eteen paremmin tuollaisessa yli-ihanassa keväisessä säässä!! :)
   Hihi, kiitos ♥

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia, erityisesti eka on mun mieleen :)

  Mut hei, mulla olis haaste sulle mun blogissa, käy tsekkaamassa! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruosteiset pyörän sarvet oikein kruunaa sen :'D

   Ooo, pitääpä käydä katsomassa! :)

   Poista