4/30/2015

Kiitos ja hei huhtikuu

"Pitäähän sitä nyt kerran vuoteen kiskoa lakkia päähän"
niinviisasjaylioppinut
Sehän alkaisi olla aikalailla viittä vaille rämmitty tämä huhtikuu läpi! Vaikka tämä nyt ei ollutkaan blogini kulta-aikaa postausten ilmestymisvälin suhteen, kiitos tästä taitaa mennä mun yli-innokkaalle lukemiselle, ei siihen tenttiin oiskaan tarvinnut opetella pilkun tarkkaan kaikkea nippelitietoa, niin paljon kivaa on tapahtunut! Päällimmäisenä mulla mielessä on uuden kämpän löytyminen, huisia! Ja hei, koska mä en ole täällä pahemmin availlut puhelimeni salaisia kuva-arkistoja, niin tehdään siihen nyt pieni poikkeus näin vapun kunniaksi!
heiheihuhtikuu
#1 Nyt flunssapotilaana ykkösenä on ollut Vampyyripäiväkirjat taktiikkana uutta edellisen perään, pieni ongelma vaan on, että jaksot loppuu kohta kesken.. #2 Muru ja sen tenttikirjateltta, en kestä! #3 Tämä on kai nyt sitä kuuluisaa sneak peakkia, meidän tulevan kämpän yli-ihana laminaattilattia, voittaa satanolla tän nykyisen muovihirviön!!!
maitolikööriähyvinki
#1 Flunssa voitetaan maitoliköörillä vai miten se meni, kröh.. #2 Täällä ilmoittautuu yksi hillomunkkihirmu, namnam! #3 Näin meillä, #valkoinenvappu, vielä iltapäivästäkin piti autosta lumet harjata poies ei hyvää päivää..

Ihanaa vappua juuri sulle blogiini eksyneelle! :)


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :